Kamp Vira

Kamp Vira boste našli ob čudovitem modrem zalivu Vira (po katerem nosi ime) in sicer le 3.5km od mesta Hvar.

Kamp Vira je prijeten manjši kamp, kateri lahko naenkrat sprejme do 500 oseb. Celoten kamp je poraščen z borovim gozdom in nudi prijetno senco na vseh predelih. Razdeljen je na parceliran del za prikolice in avtodome ter neparceliran del za ljubitelje šotorenja. Kamp med drugim nudi tudi najem šotorjev, kamp prikolic, bungalovov ter mobilnih hišic.

V kamp so umestili 3 sanitarne prostre, kateri so prilagojeni tudi za otroke in gibalno ovirane osebe. Po potrebi lahko oprete in posušite svoje perilo, na voljo so tudi tuši za pse.

Plaža ob zalivu Vira je prodnata in primerna za manjše otroke, ostali deli plaže so skalnati. Urejen je tudi manjši predel plaže za lastnike psov. Vsak dan si lahko izposodite pedaline, SUP-e in kanuje.

V kampu Vira se nahajata lokal ob plaži ter restavracija, na voljo je tudi manja trgovina. Večji supermarket, tržnico in ribarnico pa najdete v bližnjem Hvaru.

Večinski del kampa je pokrit s signalom brezžičnega interneta – potrebno je dnevno doplačilo za dostop in uporabo.

Šport: odbojka na mivki, mini golf, namizni tenis, otroška igrišča, fitnes, masaže … Teniška igrišča so oddaljena 2km od kampa, v mestu Hvar se lahko pozanimate o tečajih potapljanja…

MOBILNE HIŠICE

V kampu se nahaja 18 mobilnih hišic – izbirate lahko med velikostjo 24m2 in 32m2. Vse hišice so klimatizirane in lahko sprejmejo do 5 oseb. Uporabljate lahko satelitsko televizijo, aparat za kavo, opekač kruha … Ob prihodu prejmete posteljnino in brisače. V hišicah lahko bivajo tudi kužki (doplačilo).

V hišicah je dovoljeno bivanje psov (možno doplačilo), ob hišici pa je tudi prostor za žar. Vse hišice so postavljene tako, da nudijo delni pogled na morje.

———————————————–

Vsak dan vozi v Hvar in nazaj poseben manjši avtobus – lahko greste po nakupih, si ogledate znamenitisti in kulturna dogajanja ali se z  ladjo zapeljete do ostalih mest na otoku ter do drugih otočkov…