Kamp Ulika (Poreč)

Kamp Ulika Poreč se nahaja v bližini kraja Červar, kateri je 6km oddaljen od središča Poreča. Namenjen je izključno nudistom.

Skoraj 30ha velik kamp je dobro poraščen z drevesi in nudi gostom veliko sence. Večinoma je razdeljen na kamping parcele, v delih kampa pa so umestili mobilne hišice in glamping šotori.

V kampu se nahaja 6 urejenih sanitarnih prostorov. Na voljo so tako družinske kopalnice, sanitarije za gibalno ovirane osebe ter otroke. Urejena je pralnica ter sušilnica perila in oskrbna postaja za avtodome.

Plaža je dolga 2,5km, delno je prodnata delno pa skalnata. Del plaže je urejen za goste kužki. Možna je uporaba bazena s sladko vodo in številnih športnih objektov (tenis, balinanje, mini golf, odbojka …) Možna je tudi izposoja čolnov in koles.

Kamp nudi bogato gostinsko ponudbo: restavracija, več manjših lokalov, trgovina…

Mobilne hišice:

V kampu je trenutno 74 mobilnih hišic. Večina jih je lastnih – velikosti 20m2 ali 32m2, nekaj pa jih je tudi agencijskih. V določenih hišicah je dovoljeno bivanje psov. Vse so klimatizirane in lahko sprejmejo 4-6 gostov.

V recepciji kampa deluje internet caffe, na delih kampa pa lahko brezplačno dostopate do brezžičnega interneta. Otroci bodo veseli dnevnih in večernih animacijskih programov, lahko pa se zabavajo tudi v mini klubu.

10min vožnje od kampa se nahaja zanimiva kraška jama Baredine. Obiščete lahko tudi vodni park Aquacolors pri Zeleni laguni.