Kamp Tiha

Manjši kamp Tiha se nahaja v ribiški vasisi Šilo na vzhodni strani otoka Krk.

Kamp Tiha se nahaja na manjšem, 4ha velikem polotoku v vasici Šilo in nudi lep razgled na mesta Dramalj, Crikvenica in Selce na celini. V njem lahko naenkrat biva do 900 gostov. Je pretežno neporaščen z drevesi, večinoma nudi le nizko mediteransko rastje. Na voljo je 300 parcel za kampiranje (200 z električnim priključkom), lahko pa tudi najamete 2 apartmaja za 4 osebe, počitniške prikolice in mobilne hišice.

V kampu stojita 2 sanitarna prostora, enega so popolnoma prenovili, tako da omogoča dostop gibalno oviranim osebam, na voljo so tudi tuši za pse, pralnica ter izpustna postaja za oskrbo avtodomov.

Plaža v kampu je večinoma prodnata in primerna za družine z manjšimi otroci, manjši del plaže pa je skalnat. V bližini kampa so tudi manjši zalivi z plažami za nudiste in lastnike psov.

Šport: Teniška igrišča – v bližini kampa so potapljaški center ter igrišča za košarko in mali nogomet.

Mobilne hiške v kampu Tiha

V kampu se nahaja 6 mobilnih hišic, katere spominjajo na kamnite istrske hiše. Izbirate lahko  med 5 hišicami Premium velikosti 24m2 in eno hišico Deluxe velikosti 32m2. Vse hišice so opremljene z klimo, satelitsko televizijo, kuhinjsko opremo ter teraso, na kateri lahko občudujete razgled na morje. Mobilna hišica Deluxe je opremljena z 2 kopalnicama. V kampu nudijo svežo posteljnino in brisače, dovoljeno je tudi bivanje psov (doplačilo).

Kamp Tiha nudi manjšo trgovino, restavracijo in bar / kavarno.

Okolica nudi možnost imenitnih kolesarskih izletov, v kraju Soline lahko spoznate učinke zdravilnega blata, v bližini vasice Šilo je tudi zanimiva jama Biserujka. Do Crikvenice in nazaj vozijo taksi čolni ter manjše ladijce.

Mobilne hišice kamp tiha šilo otok krk