Kamp Tašalera

Manjši kamp Tašalera se nahaja v borovem gozdičku 2km pred Premanturo.

4ha velik kamp stoji na zahodnem delu medulinskega zaliva in je pretežno pokrit z borovim gozdom. Nudi 220 parcel, večinoma urejenih v terase, katere nudijo priključek na eletrično omrežje. Novost v ponudbi je tudi možnost najema 5 mobilnih hišic. Skupno lahko v kampu biva do 700 oseb.

Kamp Tašalera nudi dva urejena sanitarna prostora, katera sta prilagojena za invalide, uporabljate lahko tudi pralni stroj. Na voljo je tudi oskrbovalna postaja za avtodome.

Plaža v kampu je večinoma skalnata – za lažji dostop v morje je na voljo nekaj prodnatih zalivov. Igrate lahko odbojko, za otroke pa so uredili več igral in zanimive dnevne animacijske programe.

Mobilne hišice

Kamp Tašalera nudi najem 5 mobilnih hišic velikosti 24m2. Vsaka hišica nudi dve spalni sobi s skupno 4 ležišči, dnevni prostor z kuhinjo ter kopalnico. Pred hišico je prostorna lesena terasa z pogledom na morje. Uporabljate lahko priročen žar.  Vsaka hišica nudi klimatsko napravo (ob doplačilu), ob prihodu prejmete sveže brisače in posteljnino.

Kamp nudi brezplačen dostop do brezžičnega  interneta, trgovino in restavracijo.  2.5km od kampa se nahaja vstopna točka v zaščiteno naravno območje Rt Kamenjak. Na voljo so potapljaške točke, skoki iz pečin, jadranje na deski in plaže v naravnih zalivih.