Kamp Stupice

Kamp Stupice se nahaja 1km od središča Premanture. Je večidel pogozden, teren z parcelami se blago spušča proti morju. Manjši polotok v kampu je namenjen avtodomom, žal pa ne nudi sence dreves. V kampu lahko najamete 110 mobilnih hišic za 4-6 oseb, slaba polovica jih nudi pogled na morje.

Kamp Stupice se razteza na 26ha površine in nudi 1000 parcel z priklopom na električno omrežje. Skupno lahko v kampu biva do 3000 gostov.  V kampu se nahaja 7, večinoma prenovljenih sanitarnih objektov, tako da so primerni tudi za gibalno ovirane osebe in otroke. Urejeni so tuši za pse, prostor za pranje perila, oskrbovalna postaja za avtodome, najamete lahko tudi hladilnike.

Plaža v kampu je večinoma skalnata, del plaže ob večjem zalivu pa je prodnat. Urejeni so predeli za kopanje psov. V bližini plaže obratuje znana šola jadranja na deski.

Šport: tenis, mini golf, košarka, mali nogomet, odbojka. V kampu so urejena igrišča za otroke ter dnevni animacijski programi.

Kamp Stupice nudi trgovino, dve restavraciji, picerijo, bar ob plaži, trafiko. Na celotnem območju kampa deluje brezžični internet.

V neposredni bližini kampa je vstopna točka v naravni rezervat Rt Kamenjak, dnevna vstopnica v sezoni stane cca. 4€ (30kn), za vstop z avtomobilom pa 10,5€ (80kn).

Mobilne hišice Premantura Stupice