Kamp Stoja

Kamp Stoja boste našli v istoimenskem predelu mesta Pula, zahodno od zgodovinskega središča v smeri rta Kumpare. Kamp se nahaja na manjšem polotoku, do njega vozi tudi mestni avtobus.

Kamp Stoja se razteza na 16.5ha površine, večinoma je pokrit z borovim gozdom. Naenkrat lahko v njem biva nekaj več kot 2.500 ljudi, nudijo pa 699 parcel za kampiranje ter možnost najema mobilnih hišic ter glamping šotorov.

Kamp nudi 4 urejene sanitarne prostore, kjer boste našli tudi kopalnico za otroke, prilagojene sanitarije za gibalno ovirane osebe, pralnico in previjalnico ter oskrbno postajo za avtodome. Urejeni so tudi manjši tuši za pse.

Plaža v kampu je večidel skalnata, na voljo je manjši prodnat zaliv za manjše otroke ter večji prodnat zaliv ob samem vhodu v kamp. V sezoni je na voljo tudi napihljiv vodni park.

V kampu boste našli kavarno / slaščičarno, restavracijo, okrepčevalnico ter trgovino.

Šport: mali nogomet, odbojka, mini golf, namizni tenis, šola potapljanja …

Mobilne hišice v kampu Stoja:

V kampu se nahaja 130 mobilnih hišic in sicer v dveh izvedenkah: Economy za 4 osebe (19m2) ter Standard za 5 oseb (24m2). Približno polovica hišic Standard nudi pogled na morje. Vse hišice so klimatizirane (doplačilo) in opremljene z zunanjo teraso, v njih lahko bivajo tudi kužki (doplačilo). Ob prihodu prejmete posteljnino in brisače, na voljo je satelitska televizija ter dostop do brezžičnega interneta.

Okolica je primerna za prijetne sprehode ob morju, s kolesom se lahko zapeljete v 3km oddaljeno središče mesta.