Kamp Stella Maris

Kamp Stella Maris je del večjega turističnega kompleksa pri Umagu, v katerem se nahajajo tudi apartmaji, bungalovi in hotel. V tednu po prvomajskih praznikih vam nudijo ugodno ceno najema mobilnih hišic.

Stella Maris je popolnoma ravninski kamp, kateri se razteza na površini 5ha in lahko sprejme do 1800 gostov. Nahaja se 2km severno od središča Umaga – v istoimenskem turističnem predelu. V letu 2018 je bil popolnoma prenovljen – zgradili so kompleks zunanjih bazenov, preuredili parcele za kampiranje ter obogatili ponudbo z mobilnimi hišicami.

Površina kampa je dobro poraščena, brez sence je le manjši del kampa. Razdeljen je na štiri dele: 463 manjših parcel za kamp prikolice, 29 večjih parcel za avtodome, prostor za prosto kampiranje (šotori) in predel z mobilni hišicami. V kampu je 5 manjših sanitarnih prostorov, kateri odgovarjajo najnovejšim standardom – prilagojenost za otroke, gibalno ovirane osebe, tuši za pse, pralnica, izpust za avtodome …

Plaže so od kampa oddaljene 5 minut sprehoda – ob manjšem umetnem zalivu je prodnata plaža, v bližini pa je tudi urejena betonirana plaža Stella Maris. Na voljo je več lokalov ob plaži, potapljaški center ter manjša marina.

Plavate lahko v treh zunanjih bazenih, urejena sta tudi nova restavracija in manjši lokal. Kamp nudi še manjšo trgovino, pekarno, trafiko ter prodajo sadja in zelenjave.

Šport: tenis, odbojka, mali nogomet, košarka, mini golf, namizni tenis, izposoja koles …

Ob kampu se nahaja manjši adrenalinski park, v bližini je znani teniški kompleks Stella Maris (ATP Stadion), napihljiv adrenalinski poligon na vodi … Ob kampu se ustavlja turistični vlak, s katerim se lahko zapeljete do središča mesta.

MOBILNE HIŠICE

Na voljo je 149 moderno zasnovanih mobilnih hišic velikosti 32m2 ali 34m2. Vse so primerne za 4-6 oseb, opremljene z klimo, satelitsko televizijo, pomivalnim strojem in balkonom. V vseh hišicah je ob doplačilu dovoljeno bivanje psov. Posteljnina in brisače so na voljo brez doplačila. V hišicah kot tudi na ostalih površinah kampa lahko dostopate do brezplačnega brezžičnega omrežja.