Kamp Solitudo

Kamp Solitudo je edini kamp, kateri se nahaja v samem mestu Dubrovnik. Lociran je v turističnem predelu Babin Kuk, 4km od zgodovinskega središča mesta.

6ha velik kamp je se nahaja približno 300m od morja in čudovite plaže Copacabana (5 minut hoje). Sprejme lahko približno 900 gostov, nudi pa parcele za kampiranje, mesta za avtodome, manjši neparceliran del za šotoriste in najem mobilnih hišic.

V kampu se nahajata 2 urejena sanitarna prostora, eden je tudi prilagojen za otroke in gibalno ovirane osebe. Nudijo vam pralnico / sušilnico perila, tuše za pse ter oskrbno postajo za avtodome.

Kamp Solitudo nudi manjšo gril restavracijo oz. bar, otroško igrišče ter dvoje piknik prostorov z nameščenimi žari. Na celotnem območju kampa deluje brezžični internet.

Gostje kampa lahko koristijo uporabo zunanjih bazenov ter športnih površin (tenis, mini golf, košarka, namizni tenis, najem koles) v sosednjem hotelu Valamar Club. V bližini sta tudi wellnes in fitnes (1km oddaljen hotel Valamar  Lacroma). Na plaži se nahaja koktejl bar, izposodite si lahko različna plovila ali se udeležite tečajev potapljanja.

Mobilne hišice:

V kampu Solitudo se nahaja 12 mobilnih hišic, izbirate lahko med štirimi modeli: Comfort Studio in Comfort Couple (12m2 oz. 15m2) za 2-3 osebe ter Comfort in Superior (24m2 oz. 30m2) za 4-5 oseb. Vse hišice nudijo klimo, satelitsko televizijo in teraso. V hišicah lahko bivajo tudi psi (možno doplačilo).

Ob kampu je avtobusna postaja za prevoz do središča mesta. Z ladijco se lahko zapeljete tudi do Elafitskih otokov (Koločep, Lopud, Šipan, …)