Kamp Soline

Kamp Park Soline je največji in najbolj priljubljen kamp v mestecu Biograd na Moru. Nahaja se na mirni lokaciji in je dobro poraščen z borovim gozdom, do središča mesta je 10-15 minut sprehoda.

Na 20ha površine je prostora za približno 3000 gostov, poleg parcel za kampiranje pa nudijo  tudi bogato ponudbo najema mobilnih hišic.

Večji del plaže je prodnat, ostala plaža pa je skalnata. Skozi sezono si lahko izposojate plovila (pedaline, kanuje), na voljo je tudi napihljiv adrenalinski poligon na vodi za otroke. Slednji bodo veseli več urejenih igrišč z igrali, poskrbljeno je tudi za dnevne animacijske programe.

Kamp Park Soline nudi trgovino, pekarno in restavracijo ob obali, za hitre prigrizke pa poskrbijo v več manjših lokalih. Ob kampu se nahaja kompleks teniških igrišč, lahko pa igrate tudi odbojko in namizni tenis.

V kampu se nahaja 338 mobilnih hišic različnih velikosti in modelov, večinoma lahko izbirate med velikostmi 24m2, 30m2 in 32m2, primerne pa so za 4-6 oseb – v določenih so dovoljeni tudi psi. Vse hišice so od morja in plaž oddaljene približno 2-3 minute hoje.

Mesto Biograd nudi številne znamenitosti, slaščičarne in restavracije. 10min vožnje od kampa se nahaja zabavišče Fun Park Biograd. Lahko se zapeljete do Vranskega jezera ali pa z ladjo do otokov Ugljan, Pašman, Kornati …