Kamp Solaris Šibenik

Kamp Solaris (ali tudi Solaris Camping Beach resort) je del hotelsko – kamping – zabaviščnega kompleksa Solaris, približno 5km oddaljenega od središča Šibenika. Obdaja ga gosto mediteransko rastje, zato skozi vso sezono nudi odlično senco.

Kamp Solaris je povsem ravninski kamp, kateri se nahaja med hotelskim kompleksom in marino Solaris. Razteza se na površini 12ha in lahko naenkrat sprejme do 2300 gostov. Nudi parcele za kampiranje (320), 5 mest za avtodome ter možnost najema apartmajev, vil, mobilnih hišic, šotorov in počitniških prikolic.

V kampu je umeščenih 6 sanitarnih prostorov, kjer boste našli prilagojene sanitarije za otroke in gibalno ovirane osebe, previjalnico, pralnico in sušilnico perila, tuše za pse … Poskrbljeno je tudi za oskrbno postajo avtodomov.

Kamp nudi 1km lastne plaže, lahko pa se podate na ostale plaže v kompleksu Solaris. Otroci bodo veseli napihljivega vodnega parka, zunanjih bazenov ter ogromnega akvaparka Solaris z tobogani in atrakcijami.

Kamp Solaris je skoraj v celoti pokrit s signalom brezžičnega interneta.

V kampu se nahaja trgovina, različne restavracije in lokali, urejena je celo avtentična dalmatinska vas z domačo kulinariko in drugimi zanimivostmi.

Šport: tenis, balinanje, namizni tenis, odbojka, mini golf, golf, potapljanje, izposoja koles …

Znotraj hotelskega kompleksa je tudi večji wellnes center z 6 pokritimi bazeni, savnami, masažami …

Mobilne hišice v kampu Solaris:

V kampu se nahaja 261 mobilnih hišic: izbirate lahko modele Adria velikosti 32m2 z dvema ali tremi spalnicami, modele Mediteran velikosti 34m2 ter modele Solaris velikosti 32m2. Večina jih nudi klimatsko napravo, satelitsko televizijo ter zunanjo teraso.

———————————————————-

V kampu Solaris se lahko pozanimate o dnevnih izletih v NP Kornate, Krka ali Plitvice, uživate v številnih atrakcijah ali pa spoznavate čarobne kotičke zgodovinskega mesta Šibenik.