Kamp Solaris FKK (Poreč)

Naturistični kamp Solaris se nahaja na polotoku Lanterna pri vasici Tar-Vabriga v Istri.

Kamp FKK Solaris se razteza na 49ha površine, deloma je ravninski deloma pa leži na terasasto urejenem hribu. Je dobro pogozden z hrastovimi in borovimi drevesi. Nudi kar 284 apartmajev in sob (z možnostjo zajtrka ali polpenziona), najem počitniških prikolic ter mobilnih hišic.

Kamp je razdeljen na neparceliran del za šotoriste, ostali del pa je razdeljen na 1400 parcel in predel z mobilnimi hišicami. Na voljo je kar 11 sanitarnih prostorov, možen je najem družinskih kopalnic, sanitarije so prilagojene otrokom in gibalno oviranim osebam, na voljo so tudi tuši za pse, previjalnica, pralnica / sušilnica perila ter oskrbne postaje za avtodome. Nudijo tudi možnost najema hladilnika.

Plaža v kampu je zelo razgibana in raznolika – od skalnate do prodnate podlage, na voljo je napihljiv vodni park, najem pedalin in drugih plovil ter igrišče za odbojko na mivki. Na delih plaže je tudi psom dovoljeno kopanje.

O MOBILNIH HIŠICAH:

V kampu Solaris FKK lahko najamete 45 klimatiziranih mobilnih hišic modernega videza. Izbirate lahko med modeli velikosti 17m2 za počitnice v dvoje ter družinskimi hišicami velikosti 32m2 (4 oz. 5 oseb). Hišice nudijo kuhinjsko opremo, televizijo, ob doplačilu tudi svežo posteljnino in brisače. V kampu in mobilnih hišicah so dobrodošli tudi psi.

Šport: teniška igrišča, odbojka na mivki, mini golf, potapljanje, kolesarjenje, namizni tenis … Na voljo je več igrišč za otroke, dnevni klub, animacijski programi, park za sprehajanje psov …

Kamp nudi več restavracij in gostinskih lokalov, 5 trgovskih objektov, ribarnico, prodajo sadja in zelenjave …

Lahko se zapeljete do zgodovinskih istrskih mest Novigrad, Poreč, z kolesom raziskujete lepo okolico, obiščete podzemno jamo Baredine, se podate na pustolovščino v adrenalinski park Sky  Fox …