Kamp Škrila

Kamp Škrila leži ob glavni cesti Punat – Stara Baška na otoku Krku. Od slednje je oddaljen le 1.5km. Gre za srednje velik kamp velikosti 9ha, kateri lahko gosti do 1000 ljudi. Večji del kampa sestavljajo parcele z elektriko in vodo, del kampa pa je namenjen dopustnikom s šotori.

Kamp nudi dvoje prenovljenih sanitarnih prostorov, kjer se nahaja tudi pralnica in tuš za pse. Prilagojena sta tudi za manjše otroke.

700m dolga plaža je pravzaprav razdeljena na štiri prodnate zalive. Eden je namenjen nudistom, eden gostom s psmi, ostala dva pa sta primerna tudi za družine z otroci. Na glavni plaži si lahko izposodite ležalnike in sončnike, nudijo vam tudi sproščujočo masažo.

Kamp Škrila nudi tudi možnost najema 44 mobilnih hišic z opremo za samostojno pripravo hrane. Modela hišic velikosti 24m2 in 30m2 vključujeta klimo, satelitsko televizijo ter vse potrebno udobje za 4-6 oseb. Ob doplačilu so dovoljeni tudi hišni ljubljenčki.

Kamp Škrila nudi dostop do brezžičnega interneta, igrišče za otroke, prostor za žar, na plaži pa lahko igrate odbojko, si izposodite čoln ali se pozanimate o šoli jadranja in potapljanja …

Ob plaži deluje kavarna / bar, v kampu pa najdete še restavracijo, manjšo trgovino, ribarnico ter prodajo sezonskega sadja in zelenjave.