Kamp Selce

Kamp Selce je zagotovo eden izmed kampov z dolgo tradicijo v Kvarnerju. V zadnjem času je bil renoviran, novost je velik zunanji bazen ter novo naselje mobilnih hišic.

Kamp Selce se nahaja v vzhodnem delu istoimenskega turističnega naselja ob Crikvenici. Po površini spada kamp med srednje velike kampe, nudi pa prostora za cca. 1500 gostov. Kamp nudi manjšo trgovino, restavracijo ob plaži, trafiko ter pekarno. V sezoni se lahko poučite o lepotah potapljanja.

Plaža v kampu je večidel betonirana in nudi dovolj sence prav tako pa boste prišli na račun ljubitelji sončenja. Ob kampu se nahaja manjši prodnat zaliv, primeren predvsem za otroke. Za slednje so urejena tudi igrala, lahko si izposodite kolesa ali odigrate partijo mini golfa. V kampu so zgradili nov zunanji bazen v dveh etažah. Do središča kraja je 10 minut, do Crikvenice pa 20 minut hoje ob obalni poti.

Kamp Selce nudi možnost najema 67 mobilnih hišic tipa Mediteran. Na voljo sta modela Comfort za 4-6 oseb in Family za 6-7 oseb. Novost pa je 23 mobilnih hišic Salumbra velikosti 30m2 za 4-5 oseb.