Kamp San Marino

Kamp San Marino nosi ime po sv. Marinu, kateri naj bi bil rojen v okolici mesta Lopar na Rabu in je znan tudi kot ustanovitelj žepne državice San Marino.

Lociran je ob eni najlepših plaž v Kvarnerju, 1.2 km dolgi peščeni »lepotici« Rajski plaži. Središče kraja je oddaljeno 1.5km oz. 20 minut sprehoda.

Kamp San Marino se razteza na površini 10ha in lahko sprejme do 3500 gostov. Nekaj več kot 300 parcel je opremljenih z elektriko, 260 tudi z priklopom na vodovodno omrežje, 86 pa ima urejen tudi odtok za odplake.

Kamp nudi 8 sanitarnih prostorov, nekateri imajo tudi prilagojen prostor za invalidne osebe, otroke in tuširanje psov.

Na voljo je brezžični internet, pokritost kampa s signalom je več kot 80%

Mobilne hiške v kampu San Marino

V kampu se nahaja 125 mobilnih hišic velikosti 24m2 do 40m2. na voljo so modeli z dvema ali tremi spalnimi sobami, sprejmejo pa 4, 5 ali 6 oseb. Vse so klimatizirane, dovoljeno je tudi bivanje hišnih ljubljenčkov.

Na voljo je tudi 18 dvoposteljnih sob in 1 suita za 4 osebe v objektu Residence San Marino, kjer vam nudijo tudi zajtrk ali polpenzion. Ljubiteljem klasičnega kampiranja pa ponujajo možnost najema 73 kamp prikolic ali 40 šotorov.

Plaža je primerna za otroke, saj se globina morja spušča počasi. Na voljo so napihljiv vodni park, tobogani, najem kajakov in drugih plastičnih plovil.

Šport: 4 teniška igrišča, mini golf, kegljanje, odbojka na mivki, košarka, mali nogomet, plezalna stena, potapljanje, fitnes …

Gostje kampa lahko uporabljajo storitve wellnessa (savne, masaže, frizerski salon, lepotni salon …), na voljo je ambulanta, kino, družabni prostor, otroško igrišče in prostor za žar.

Kamp nudi številne restavracije, bare, lokale s hitro hrano, več trgovin, ribarnico, prodajo sadja in zelenjave, pekarno in kiosk z revijami in časopisi …

V okolici Loparja je več samotnih peščenih plaž, dosegljivih peš, s kolesom ali vozilom.

Drugi kampi na Hrvaškem.

mobilne hiške Victoria v kampu San Marino na Rabu