Kamp Rapoća

Kamp Rapoća je priljubljen manjši kamp na severni strani kraja Nerezine na otoku Lošinju.

Kamp Rapoća je 6ha velik ravninski kamp, kateri nudi 110 parcel za kampiranje (opremljene z eletričnimi priključki), možnost najema apartmajev za 4 osebe ter mobilnih hišic. Naenkrat lahko v kampu biva do 600 oseb. Kamp je razmeroma dobro poraščen in nudi senco za ljubitelje kampiranja.

2 sanitarna prostora sta prilagojena za otroke in invalide, nudita tudi zasebne kopalnice, tuše za pse, oskrbno postajo za avtodome ter pralnico perila.

Plaža v kampu je deloma skalnata, deloma pa prodnata – urejeni so tudi betonirani predeli za sončenje. Na plaži so tudi tuši, lahko si izposodite SUP-e ali kajake ter se preizkusite v jadranju na deski (ugodni vetrovi …). V manjšem pristanišču so na voljo spustna rampa in privezi za čolne. V bližini kampa je tudi plaža za lastnike psov.

MOBILNE HIŠICE

V kampu lahko najamete skupno 18 mobilnih hišic, katere so primerne za bivanje 4-6 oseb. Na voljo so tri velikosti: 24m2, 32m2 in 34m2 – v slednji sta na voljo celo dve kopalnici. Vse hišice nudijo zunanjo teraso, satelitsko televizijo, klimo, ob doplačilu tudi svežo posteljnino in brisače. V vseh hišicah je dovoljeno bivanje psov. Na območju mobilnih hišic in kampa lahko ob dnevnem doplačilu dostopate do brezžičnega interneta.

Kamp Rapoća vam nudi tudi manjšo trgovino, kavarnico ter restavracijo. Za otroke je urejeno igrišče z igrali, lahko pa igrate tudi odbojko in namizni tenis.

V bližini kampa je več planinskih poti na hrib Osorščica, po obalni poti se lahko sprehodite do središča Nerezin, okolica pa je primerna za različne kolesarske izlete.