Kamp Porto Sole

Kamp Porto Sole se nahaja znotraj turističnega kompleksa Petalon, le 5 minut sprehoda od središča Vrsarja.

Kamp Porto Sole je ravninski kamp, kateri se razteza na površini 20ha in sprejme do 2400 gostov. Je del turističnega kompleksa Petalon, zato lahko gostje uporabljajo skupne športne površine. Je eden redkih kampov v Istri , kateri je odprt skozi vse leto in tako omogoča tudi zimsko letovanje.

5 sodobno opremljenih sanitarnih prostorov vključuje tudi prilagojene sanitarije za otroke in gibalno ovirane osebe, kopalno kad, tuš za pse ter manjšo priročno pralnico za perilo. Za lastnike avtodomov je urejena oskrbna postaja.

2.5 kilometrov dolga plaža je večidel skalnata, na dveh straneh kampa pa se raztezata prodnata zaliva. Za otroke je urejen napihljiv akvapark. Del plaže je namenjen lastnikom psov. Gostje lahko uporabljajo zunanji bazen v kampu ter notranji bazen v 800m oddaljenem hotelu Pineta.

Šport: tenis, namizni tenis, košarka, mali nogomet, mini golf, izposoja koles, potapljanje, odbojka… za otroke je poskrbljeno z dnevnim animacijskim prostorom ter manjšim igriščem z igrali.

Kamp Porto Sole nudi restavracijo, ribarnico, trgovino, kiosk s časopisi in revijami, prodajo sadja in zelenjave, 2 slaščičarne / kavarne in lokal s hitro hrano.

Okolica kampa je primerna za dolge kolesarske izlete, izlete z ladjo (Limski zaliv, Poreč, Rovinj …), do središča mesta pa vozi tudi turistični vlakec.