Kamp Poljana

Kamp Poljana pri mestecu Mali Lošinj je poznan po največji ponudbi mobilnih hišic na otoku Lošinju.

Kamp Poljana se nahaja ob glavni cesti Nerezine – Mali Lošinj, le nekaj kilometrov pred slednjim krajem. Razteza se na površini 10ha in je pretežno gozdnat, borova drevesa nudijo odlično senco. V kampu lahko biva do 1500 gostov.  Kamp nudi 378 parcel za kampiranje, od katerih jih je približno 2/3 opremljenih s priklopom na električno in vodovodno omrežje. V kampu je možno bivati tudi v bungalovih, glamping šotorih ter različnih mobilnih hišicah. Kamp je urejen terasasto, na eno stran proti manjšemu prodnatemu zalivu na drugo stran pa proti glavni cesti.

Kamp Poljana vsebuje 4 urejene sanitarne prostore, kateri nudijo tudi prostor za previjanje, otroško kopalnico, sanitarije za gibalno ovirane osebe ter tuše za pse. Uporablja se lahko tudi priročna pralnica in sušilnica za perilo.

Plaža v kampu je večinoma skalnata z izjemno manjšega prodnatega zaliva, kateri je primeren za manjše otroke. Del plaže je namenjen tudi za nudiste ter za lastnike psov.

V kampu se nahaja trgovina, manjši market, restavracija, več manjših lokalov s hitro hrano ter tri kavarne / slaščičarne. V recepciji je urerjen internetni kotiček, na večjem delu kampa pa je omogočen dostop do brezžičnega interneta.

Kamp Poljana nudi 110 mobilnih hišic različnih modelov. Izbirate lahko med klasičnimi, Premium in Superior hišicami, hišicami Victoria ter Baia. Najnovejše hišice so v sklopu naselja Paradise Village.

V časi poletne sezone so na voljo dnevne in večerne animacije za odrasle in otroke, igrišča za otroke,  ter športni objekti za: tenis, mali nogomet, odbojko, plezalna stena, mize za namizni tenis … Možno si je izposoditi kolesa in plovila.