Kamp Polari

Priljubljen in odlično urejen kamp Polari se nahaja ob večjem naravnem zalivu, slabe 4km južno od Rovinja, do katerega se lahko pripeljete v 10 minutah vožnje.

Kamp Polari se razteza na 60ha površine in nudi prostora za skoraj 5000 gostov. Večji del kampa je parceliran, vse parcele pa nudijo priklop na električno – tretjina vseh parcel pa tudi na vodovodno omrežje. Del kampa je neparceliran in je namenjen za šotorenje.

Kamp Polari nudi 13 urejenih sanitarnih prostorov, kateri nudijo tudi prilagojene sanitarije (manjši otroci, gibalno ovirane osebe …), urejen je tudi prostor za izpust avtodomov. Možna je izposoja hladilnikov, pranje perila, urejeni so tudi tuši za pse.

Plaža v kampu je deloma skalnata deloma peščena, poskrbljeno je za napihljiv vodni park in izposojo plastičnih plovil. V kampu se nahaja kompleks zunanjih bazenov, manjši bazeni pa so med naselji mobilnih hišic.

V kampu se nahaja 384 mobilnih hišic, katere so primerne za 4-5 oseb, na voljo so tudi hišice Family z več ležišči. Hišice so postavljene v individualne sklope, nekatere nudijo tudi lep razgled na morje.

Šport: tenis, odbojka, mali nogomet, košarka, mini golf, namizni tenis, šola potapljanja, izposoja koles …

Kamp Polari nudi trgovino, ribjo restavracijo, picerijo in več manjših gostinskih lokalov.