Kamp Peškera

Kamp Peškera se nahaja na mirni lokaciji ob morju v kraju Banjole pri Puli. V julijskem terminu sta na voljo še 2 prosti mobilni hišici Superior z 23% popustom na ceno najema:

Termin najema: 18.07. – 25.07. (četrtek – četrtek)

Teden dni bivanja za 990€ - preverite tukaj

Konec julija začetek avgusta: 26.07. – 02.08. (petek – petek)

1.200€ za 7 nočitev - kliknite tukaj

OPIS KAMPA PEŠKERA

1ha velik kamp se nahaja v bližini poznanega kampa Indije in je približno 800m oddaljen od središča Banjol. Kamp je pretežno poraščen z drevjem in mediteranskim rastlinjem nudi pa 59 popolnoma opremljenih kamp parcel. Na zgornjem koncu kampa so umestili 6 mobilnih hišic.

V kampu je urejen sanitarni prostor z oskrbovalno postajo za avtodome. Urejena je pralnica in likalnica za perilo, kopalnica za otroke, prilagojen pa je tudi za gibalno ovirane osebe.

Plaža je pretežno skalnata, ob mobilnih hišicah pa se nahaja tudi manjši zunanji bazen (odprt v sezoni).

Ob vhodu v kamp deluje manjši bistro, kjer lahko tudi zajtrkujete, nudi pa jedi iz žara, pice in sladoled. V kampu je urejen tudi piknik prostor z manjšim žarom.

Trgovino ter prodajalno sadja / zelenjave boste našli nedaleč od kampa.

Okolica kampa nudi čudovite kolesarske poti.

Mobilne hišice v kampu Peškera

Najamete lahko 3 mobilne hišice Standard velikosti 24m2 (primerne za 4 osebe) ter 3 mobilne hišice Superior velikosti 32m2 (primerne za 5 oseb). Vse hišice so klimatizirane, nudijo zunanjo teraso z vrtnim pohištvom, satelitsko televizijo. V ceno najema je vključena tudi menjava posteljnine in brisač.