Kamp Peroš

Kamp Peroš se nahaja na lepi in mirni lokaciji v središču kraja Zaton, približno 400m oddaljen od morja in najbližjih plaž.

Mini kamp Peroš je bil odprt leta 2004 in je moderno zasnovan. V njem lahko naenkrat gostijo približno 100 ljudi, nudijo pa 60 kamp parcel ter možnost najema mobilnih hišic. Kamp parcele so popolnoma opremljene z priljučki na vodo in elektriko, izbirate lahko med velikostmi 80 – 120m2. Manjše so primerne za ljubitelje šotorenja, večje pa za kamp prikolice oz. avtodome.

V kampu se nahaja sodoben sanitarni prostor, prilagojen tudi gibalno oviranim gostom. Uporabljate lahko priročen pralni stroj.

Kamp nudi zunanji bazen (osvetljen tudi ponoči) ter teraso za sončenje, pozanimate se lahko tudi o različnih masažnih tretmajih. Posedite lahko v manjšem baru ali si privoščite kosilo /večerjo v gril restavraciji. Na območju kampa deluje brezžični internet, na recepciji pa je urejen računalniški kotiček.

Gostje kampa lahko uporabljajo žar na skupnem žar prostoru.

Mobilne hišice v kampu Peroš:

V kampu Peroš se nahaja 19 mobilnih hišic – vse so obrnjene tako, da nudijo pogled na bazen. Na voljo so trije modeli hišic – velikosti 24m2 in 30m2 z dvema spalnicama (za 4-6 oseb) ter 31m2 z tremi spalnicami (za 6-8 oseb)

Vse hišice nudijo klimatsko napravo, satelitsko televizijo, posteljnino in brisače ter teraso z vrtnim pohištvom. V hišicah je dovoljeno tudi bivanje kužkov (doplačilo).

Plaže in športni objekti so oddaljeni približno 300-400m od kampa, prav toliko je oddaljena tudi trgovina v središču kraja.

Okolica nudi številne kolesarske poti, obiščete lahko zgodovinski mesti Nin in Zadar.