Kamp Oaza Mira

Kamp Oaza Mira je manjši kamp v vasici Drage pri Pakoštanah.

Manjši kamp Oaza Mira se nahaja le nekaj 100m od središča ribiške vasice Drage pri Pakoštanah. Na 4ha površine je prostora za bivanje 600 gostov, nudijo pa parcele za kampiranje in najem mobilnih hišic.

Kamp je razdeljen na 158 parcel, katere nudijo priklop na eletrično omrežje, nekatere pa tudi na vodovod. V kampu se nahaja večji sanitarni prostor, kateri je opremljen z prilagojenimi sanitarijami za otroke in invalide, tuši za pse, oskrbno postajo za avtodome, pralnico /sušilnico perila … Gostje imajo tudi možnost najema privatne kopalnice, tuše pa boste našli tudi na plažah.

Kamp nudi dve urejeni prodnati plaži, skalnata plaža na manjšem polotoku pa je namenjena ljubiteljem nudizma. Skozi sezono je na voljo tudi večji odprt bazen, sprostite pa se lahko tudi v savni in fitnesu.

Mobilne hiške v kampu Oaza mira

V kamp so v zadnjih letih umestili skupno 22 mobilnih hišic, ponujajo pa vam modele Twix za 2 osebi ter Premium in Premium Mare za 4-6 oseb. Na voljo sta tudi dve privatni hišici Jambrešić za 5 oseb. V ceno najema je vključena menjava posteljnine in brisač, satelitska televizija, klima, terasa oz. zunanji predprostor. V vseh hišicah so dovoljeni psi (doplačilo).

Na območju kampa je možno dostopati do brezžičnega interneta. Kamp sicer nudi tudi trgovino, večjo restavracijo, kavarno, prodajo sadja in zelenjave … Na voljo so tudi spustna rampa ter privezi za čolne.

Šport: otroška igrišča, mini golf, mali nogomet, tenis, odbojka, plezalna stena, biljard in balinanje …

V okolici kampa so številni otočki z manjšimi zalivi, lahko se zapeljete do zgodovinskega mesta Biograd na Moru ali pa s kolesom obiščete Vransko jezero …