Kamp Njivice

Kamp Njivice se nahaja na mirni lokaciji ob skrajnem koncu istoimenskega turističnega mesteca na otoku Krku.

Kamp Njivice je 10ha velik kamp in sprejme do 2000 gostov. Za kampiranje ima urejenih 421 parcel, katere so opremljene s priklopom na eletriko in vodo, nudijo pa vam tudi najem mobilnih in glamping hišic – slednje so nekoliko oddaljene od kampa.

Kamp so v zadnjih letih precej prenovili in dodali nove vsebine: več otroških igrišč. manjši otroški bazen z toboganom, prostori za žar ter nov gostinski lokal.

V kampu se nahajata 2 večja in eden manjši sanitarni objekt – vsi trije so prilagojeni za gibalno ovirane osebe, oskrbovalna postaja za avtodome, poskrbljeno je tudi za pralnico / sušilnico perila. Ker je kamp prijazen za kužke, so zanje na voljo tudi posebni manjši tuši.

Plaža v kampu je deloma skalnata z betoniranimi predeli za sončenje, novejši del plaže pa je prodnat. Na voljo je rampa za spusšt čolnov, izposoja pedalin in supov ter napihljiv adrenalinski park za otroke.

Celoten kamp je pokrit s signalom brezžičnega interneta.

Mobilne hiške v kampu Njivice

V kampu Njivice se nahaja kar 200 mobilnih hišic. V prvi vrsti ob morju se nahajao hišice Premium in Prestige – slednje nudiji tudi mini zunanji bazen pred hišico. Velike so 32m2 oz. 36m2 ter sprejmejo 5-6 oseb. V drugi vrsti so hišice Gold, katere nudijo delni pogled na morje in so primerne za 4-5 oseb. Nekoliko oddaljene od plaže pa so hišice Silver in Silver Family z dvema oz. tremi spalnicami. Vse hišice nudijo klimatsko napravo, teraso, LCD televizijo, opremljeno kuhinjo ter brisače in posteljnino (doplačilo). V hišicah vam lahko družbo delajo tudi vaši kužki.

V bližini kampa se nahaja tudi novo naselje glamping hišic za 2, 4 oz 6 oseb, gostje pa lahko uživajo vse storitve, katere nudi kamp Njivice.

šport: tenis, mini golf, aerobika, namizni tenis, biljard, izposoja koles …

Kamp nudi manjšo trgovino, restavracijo, lokal ob plaži. dnevne in večerne animacijske programe za otroke ter odrasle, igralnico za otroke, wellnes z fitnesom in masažami …

V okolici je speljanih kar nekaj kolesarskih poti (zemljevid dobite na recepciji), v središču kraja pa vam nudijo dnevne ladijske izlete do večjih krajev na otoku Krku.