Kamp Mia

Mini kamp Mia se nahaja v turističnem predelu Biograda, približno 500m oddaljen od zgodovinskega središča.

Nekaj več kot 8ha velik kamp Mia se nahaja manj kot 500m od središča Biograda, v predelu kampov in turističnih naselij. Celoten kamp nudi senco stoletnih borovih dreves. Kamp nudi kampiranje na urejenih parcelah ter možnost najema apartmajev v bungalovih ter mobilnih hišic. V njem lahko biva ok. 250 gostov.

Sanitarni prostor v kampu je dobro urejen. Nudi družinske kopalnice ter dostop za gibalno ovirane osebe. Za lastnike avtodomov so uredili oskrbno postajo.

Kamp je od mestne plaže Biograd oddaljen 250m, prav toliko pa je do plaže Soline. Igrate lahko odbojko, v bližini pa je kompleks teniških igrišč.  V kampu lahko uporabljate skupen prostor za druženje in peko na žaru. Trgovina je oddaljena 150m, domače dalmatinske restavracije pa prav tako najdete v bližini.

Mobilne hiške v kampu Mia

Mobilne hišice v kampu se nahaja 21 mobilnih hišic. Velike so 32m2 in sprejmejo 4-6 oseb, opremljene pa so z vsem potrebnim komfortom za udobno počitnikovanje, med drugim tudi z klima napravo in LCD SAT televizijo. Prd hišico je pokrita terasa z vrtnim pohištvom. Ob prihodu prejmete posteljnino in brisače, katere so vštete v ceno najema.

V kampu in mobilnih hišicah so kužki dobrodošli, uporabljate pa lahko tudi brezplačen brezžični dostop do interneta.