Kamp Medveja

Kamp Medveja se nahaja v manjši zeleni dolini po goro Učko, le slabe 3km južneje od srednjeveškega mesta Lovran.

Kamp Medveja je 9ha velik kamp, kateri se razteza po manjši dolini pod goro Učko, v njem lahko naenkrat biva do 1000 oseb. Del kampa je neparceliran in primeren za ljubitelje šotorenja, na voljo pa je tudi 300 parcel za prikolice in avtodome. Slabe 2/3 jih nudi priklop na elektriko in vodo. V kampu lahko tudi najamete sobe za 2 osebi in apartmaje za 4 osebe ter mobilne hišice. Nuden je dostop do brezžičnega omrežja.

Kamp nudi 2 sanitarna prostora, katera sta bila pred kratkim obnovljena. Na voljo je najem hladilnikov, tuši za pse, pralnica / sušilnica perila, izpustna postaja za avtodome… Obe stavbi sta prilagojeni za gibalno ovirane goste.

Plaža je od kampa ločena z magistralni cesto, do nje lahko pridete čez priročen nadhod. 400m dolga peščeno-prodnata plaža Medveja velja za eno najlepših plaž na tem delu Istre / Kvarnerja. Lahko si izposodite ležalnike in senčnike, na voljo je napihljiv vodni park, izposoja plovil, kavarna …

Mobilne hišice v kampu Medveja

V kampu Medveja lahko najamete 50 mobilnih hišic, izbirate pa lahko med modeloma Standard (velikost 23m2) in Premium (velikost 32m2). Vse hišice nudijo klimatsko napravo, aparat za kavo ter zunanjo teraso. V hišicah Premium je na voljo še satelitska televizija in žar. Brisače in posteljnino prinesete s seboj, v hišicah so dovoljeni tudi psi.

Ob vhodu v kamp se nahaja večja restavracija, v vasici Medveja pa so še trgovina, kiosk s časopisi ter prodaja sadja in zelenjave.

Šport: večnamensko igrišče (odbojka, mali nogomet, košarka), namizni tenis, izposoja koles …

Predlagamo vam ogled mesteca Lovran, lahko se zapeljete tudi do 9km oddaljene Opatije, v okolici pa so tudi pešpoti na Učko.