Kamp Medulin

Kamp Medulin se razteza čez manjši polotok Kašteja, kateri objema uvalo Bijeca, poznano po veliki peščeno-prodnati plaži. Nudijo vam številne športne aktivnosti, do središča mesta pa je le kratek sprehod.

30ha velik kamp se razteza čez dva polotoka, manjši je z večji povezan preko ožine. Skupno lahko v kampu biva do 3.300 oseb, nudijo pa najem kamp parcel ter mobilnih hišic.

V kampu se nahaja 6 sanitarnih prostorov, kateri so zadovoljivo urejeni, nekateri celo prilagojeni za otroke in osebe na invalidksih vozičkih. Na voljo je pralnica in sušilnica perila, tuš za pse ter oskrbovalna postaja za avtodome.

Manjši polotok nudi samo skalnato plažo, večji pa deloma prodnato, deloma skalnato plažo. Deli plaž so namenjeni lastnikom psov. Ob vstopu v kamp se nahaja 800m dolga prodnata plaža Bijeca, kjer so na voljo tudi tobogani, napihljiv vodni park ter izposoje različnih plovil.

Kamp nudi kar 6 restavracij, kavarno / slaščičarno, manjšo in večjo trgovino ter kisok s časopisi. Urejeni so prostori za uporabo žara, otroci bodo veseli igrišč ter programov dnevne animacije. Na območju kampa deluje brezžični internet.

Šport: mini golf, nogomet, namizni tenis, odbojka, kolesarjenje, potapljanje, košarka… Nudijo tudi masažne programe za odrasle.

Mobilne hišice v kampu Medulin

Kamp nudi 121 mobilnih hišic velikosto 24m2, katere so primerne za 4 osebe (+ 1 oseba na dodatnem ležišču). Večina hišic se nahaja v senci borovih dreves, nekaj pa jih je lociranih v bližini obale in nudijo lep pogled na morje. Hišice so klimatizirane (doplačilo), ob prihodu prejmete posteljnino in brisače, nudijo pa satelitsko televizijo, kopalnico, dve spalni sobi ter dnevni prostor z kuhinjo. Pred hišico je lesena pokrita terasa z vrtnim pohištvom. V hišicah je dovoljeno bivanje psov (doplačilo).

Ob kampu Medulin se nahaja manjše zabavišče z lokali, do središča mesta pa vas loči le kratek sprehod. Okolica nudi številne možnosti kolesarskih poti, lahko pa se sprehodite do polotoka Vižule, kjer so ostanki rimskih vil.