Kamp Maravea Resort

Kamp Maravea Resort (bivši kamp Mareda) stoji v bližini zaselka Mareda, 4km severno od Novigrada.

Aminess Maravea Resort je s svojo urejenostjo in prijaznostjo zaposlenih zelo priljubljen kamp v Istri. 22ha dobro poraščene površine nudi 800 parcel za kampiranje. Več kot polovica jih nudi priklop na električno , določene pa tudi na vodovodno omrežje. Del kampa je neparceliran in je primeren za ljubitelje šotorenja. V kampu lahko hkrati prebiva do 3000 gostov.

Kamp nudi možnost najema počitniških prikolic, šotorov in mobilnih hišic.

Plaža v kampu je dolga 1km, pretežno je skalnata, del plaže pa je betoniran in primeren za sončenje. Skrajna roba plaže sta namenjena gostom z kužki. Ob plaži se nahaja tudi večji bazen in otroško igrišče. Skozi sezono je na voljo napihljiv vodni park.

V kampu stoji 5 sanitarnih objektov, kateri so opremljeni po najnovejših standardih. Tako vključujejo privatne kopalnice, prilagoditve za otroke in gibalno ovirane osebe, tuše za pse, pralnico in sušilnico perila ter izpustno postajo za avtodome.

Mobilne hišice v Maravea Resortu

Že bivši kamp Mareda je bil poznan po široki ponudbi mobilnih hišic, katere so razdelili v tematske sklope: Classic velikosti 24m2 (4-5 oseb), Relax premium, Istrian premium, Mediterranean premium ter Mirami Family Premium hišice velikosti 32m2 in 34m2 z dvema spalnicama in dvema kopalnicama (5-6 oseb). Novost je manjši sklop mobilnih hišic Amber Sea Luxury Village, katere se nahajajo tik ob morju in plaži. Velike so 34m2 in nudijo prostora za do 6 oseb, nekatere so opremljene tudi z masažno kadjo na terasi. V hišicah Mirami Family, Istrian in Classic je dovoljeno tudi bivanje psov.

Med naselji hišic Relax in Mediterranean Village se nahajata manjša zunanja bazena z tobogani, primerna za otroke. V kampu veliko pozortnosti namenjajo animacijskim programom, za kar so pridobili že več nagrad. V kampu sicer lahko najdete še restavracijo, picerijo, 3 kavarne / slaščičarne, skupni prostor, otroška igrišča …

Šport: mali nogomet, košarka, tenis, namizni tenis, izposoja koles, mini golf …

10 minut od kampa se nahaja večji akvapark Istralandia, lahko se zapeljete v Novigrad, kjer je na voljo več ladijskih izletov. Predlagamo tudi obisk srednjeveških mestec Motovun in Višnjan, lahko pa s kolesi raziskujete prelepo okolico.