Kamp Ljutić – mobilne hiške

Kamp Ljutić je manjši družinski kamp, kateri se nahaja v neposredni bližini poznanega kampa Park Soline pri Biogradu.

2ha velik kamp se nahaja na mirni lokaciji v bližini večjega kampa Park Soline, 20 minut sprehoda oddaljen od središča Biograda. Nudi 100 parcel, katere so večinoma opremljene s priključkom na električno omrežje. Slednje večinoma uporabljajo  dolgoletni pavšalisti, v preostalem delu kampa pa se nahajajo bungalovi in mobilne hišice.

V kampu se nahaja 1 sanitarni prostor s tuši, kateri nudi pralnico perila, prilagojen pa je tudi za invalidne goste.

Kamp se ponaša z čudovito prodnato plažo, ob kateri lahko najdete tudi precej sence borovih dreves. Kamp večinoma obožujejo družine z manjšimi otroci.

Poleg parcel za kampiranje je v kampu možno najeti 7 bungalovov za 4,5 ali 6 oseb ter 54 mobilnih hišic agencije Mediteran, v dveh različicah (nekatere nudijo tudi pogled na morje).

Kamp nudi dostop do brezžičnega interneta.. V bližini kampa je kompleks igrišč za tenis in odbojko. S seboj lahko prinesete kakšno žogo za v vodo, frizbi, badminton ali podobne pripomočke za šport, za otroke je urejeno manjše igrišče z igrali.

Najbližja trgovina je oddaljena 200m, restavracija pa 150m. V središču mesta najdete številne lokale, slaščičarne in zgodovinske znamenitosti. Z trajektom ali ladjo se lahko zapeljete na otok Pašman ali druge manjše otočke v okolici.