Kamp Klenovica

Kamp Klenovica nudi na površini 12ha prostor za bivanje do 700 oseb. Večina od 450 parcel za kampiranje se nahaja v spodnjem delu kampa v bližini morja, polovica jih nudi možnost priklopa na električno energijo.  Prenovljen sanitarni objekt je prilagojen gibalno oviranim osebam in otrokom.

Plaža v kampu je večinoma prodnata, manjši del pa je skalnat in namenjen gostom, kateri želijo več miru. Izbirate lahko med različnimi vodnimi športi oz. aktivnostmi. Kamp nudi 5 zunanjih bazenov s sladko vodo, 2 otroška in 3 za odrasle.

V kampu se nahaja manjša trgovina, restavracija ter lokal ob bazenih. Za otroke je urejeno prenovljeno igrišče z igrali.

Mobilne hišice v kampu Klenovica:

V zgornjem delu kampa je umeščenih 80 mobilnih hišic v treh različnih izvedenkah. V nekaterih lahko bivajo tudi psi. Svežo posteljnino in brisače prejmete ob prihodu v kamp, potrebno pa je doplačilo za končno čiščenje hišice.

V okolici je nekaj zanimivih sprehajalnih in kolesarskih poti. Iz manjšega pristanišča vozijo dnevno ladijce do bližnjih otokov.