Kamp Jezera (otok Murter)

Kamp Jezera se nahaja na vzhodni strani otoka Murter, le dober kilometer od mesteca Tisno, kjer je otok z mostom povezan s celino.

Ponudba mobilne hišice Cornerstone za 4 osebe v času prvomajskih počitnic:

Termin: 29.04. – 03.05 (ponedeljek – petek)

Samo 160€ za 4 nočitve - več o ponudbi tukaj

Ob pričetku poletnih počitnic: 25.06. – 30.06. (torek – nedelja)

500€ za 5 nočitev - kliknite tukaj

* v ceno so vštete tudi sveže brisače in posteljnina. V mobilni hišici Cornerstone lahko bivajo tudi psi – možno je doplačilo.

Več o kampu Jezera

S 30ha površine je kamp Jezera največji kamp na Murterju in leži ob večjem naravnem zalivu.  V kampu nudijo urejene parcele za kampiranje ter možnost najema apartmajev in sob.

Plaža je večidel prodnato-peščena, del pa je betoniran. Ob robu zaliva so uredili tudi manjšo marino. Za športne navdušence je dobro poskrbljeno: več igrišč za tenis, igrišče za košarko, mini golf, namizni tenis, izposoja koles ter potapljaški center. Urejeno je tudi igrišče za otroke.

Kamp nudi restavracijo, trgovino in manjši bar. Do Tisnega vodi urejena pešpot ob obali.

V zgornjem delu kampa so postavili skupaj 91 mobilnih hišic, večinoma velikosti 24m2 za 4-6 oseb. Nekaj je tudi večjih hišic velikosti 32m2.

Otok Murter lahko raziskujete z kolesom. V mestih Tisno, Betina in Murter se lahko pozanimate o ladijskih izletih na otočje Kornati. 40 min vožnje je do vstopne točke za NP Krka.