Kamp Indije

V osrčju polotoka Banjole pri Puli se nahaja priljubljen kamp Indije, kjer lahko najamete tudi mobilne hišice.

Kamp Indije se razteza čez manjši polotok, nedaleč od središča kraja Banjole. Velik je 19ha in večinoma pogozden z borovimi drevesi. Parcele se zlagoma spuščajo od vrha kampa proti morju. Skupno jih je 401, nekatere so opremljene z priklopom na električno ter vodovodno omrežje. Kamp lahko skupno sprejme do 1.600 gostov, omogoča pa tudi najem mobilnih hišic.

V kampu se nahajajo 4 sanitarni objekti. Vsi so prilagojeni za gibalno ovirane osebe, prav tako pa nudijo otroško kopalnico ter previjalnico za dojenčke. Uporabljate lahko pralni in sušilni stroj, urejeni so tudi tuši za pse. Ob sanitarijah se nahaja tudi oskrbna postaja za lastnike avtodomov.

1.5km dolga plaža je večinoma skalnata, del je namenjen gostom z kužki. Izposodite si lahko pedaline in čolne ter se preizkusite v potapljanju.

Kamp nudi manjši športni center z igriščem za mali nogomet in odbojko, mize za namizni tenis, lahko si tudi izposodite kolesa. Otrokom je namenjeno urejeno igrišče z igrali, vsak dan pa prirpravljajo zanimive animacijske programe.

Mobilne hišice v kampu Indije

V kampu Indije se nahaja 72 mobilnih hišic velikosti 24m2. Primerne so za bivanje do največ 4 oseb. Oprema: klimatska naprava (doplačilo), televizija, grelnik vode, posteljnina in brisače. Pred hišicami je lesena terasa z vrtnim pohištvom. V hišicah je dovoljeno bivanje hišnih ljubljenčkov (možno doplačilo). Del hišic je lociran tako, da omogočajo pogled na morje, ostale pa na park /gozd.

V kampu se nahajajo skupni prostori za žar, restavracija ter trgovina. Večji del kampa je pokrit s signalom za brezžični internet.

Približno 8-9km je oddaljeno zgodovinsko središče mesta Pula. Poleg Arene in drugih rimskih ostalin lahko v pristanišču ujamete ladjo do otočja Brioni. S kolesom se lahko odpravite do zaščitenega naravnega območja Rt Kamenjak.

Mobilne hišice Indije Banjole