Kamp Imperial

Kamp Imperial se razteza na površini 11ha in nudi prostora za 450 gostov. Kamp nudi 130 urejenih parcel za kampiranje z električnim priključkom, 15 jih je opremljenih še z vodovodnim priključkom in odtokom. V kampu se nahaja en sanitarni objekt, opremljen s kopalnico za otroke in invalidne osebe ter pralnico perila. Na voljo je tudi oskrbovalna postaja za avtodome.

Plaža v kampu je večinoma prodnata, urejeni so predeli za sončenje. Gostje lahko uporabljajo zunanji in notranji bazen v sosednjem hotelu, prav tako tudi igrišča za tenis in balinanje, mize za namizni tenis ter fitnes.

V kampu Imperial se nahaja 38 mobilnih hišic, večinoma primernih za 4-6 oseb, ob doplačilu je v določenih dovoljeno tudi bivanje psov. Najnovejši sklop 8 hišic je postavljen tik ob morje.

Na terasi sosednjega hotela je ob večerih na voljo živa glasba, v restavraciji pa nudijo morske in mesne specialitete. Ob obali do središča mesta boste našli še nekaj lokalov z pijačami in prigrizki, v samih Vodicah pa tudi kavarne in slaščičarne,  Trgovina je od kampa oddaljena 100m.

V kampu Imperial deluje brezplačen brezžični internet, v hotelu pa je še na voljo računalniški kotiček.