Kamp Galeb – Omiš

Kamp Galeb se nahaja v središču zgodovinskega kraja Omiš v južni Dalmaciji, tik pred izlivom reke Cetine v morje.

Kamp Galeb je umeščen med glavno magistralo in ustje reke Cetine na zahodnem delu mesta Omiš. Gre za kamp z dolgoletno tradicijo, kateremu so v zadnjih letih dodali tudi nove vsebine, vse za dobro počutje 1600 gostov. Možen je najem mobilnih hišic, zgradili pa so tudi moderen wellnes center.

Kamp je dobro poraščen z borovci in nudi približno 360 parcel za kampiranje, 1/3 jih je opremljenih z priklopom na ekeltrično in vodovodno omrežje. Osrednji sanitarni objekt je prenovljen ter prilagojen za invalidne osebe, otroke, na voljo so tudi tuši za pse. Po potrebi si lahko operete in posušite vaše perilo.

Čudovita, 300m dolga prodnata plaža nudi številne možnosti aktivnega preživljanja dopusta – izpsoja plovil, šola jadranja in jadranja na deski, šola potapljanja … Urejen je tudi manjši del plaže za lastnike psov.

V kampu je več manjših otroških igrišč, nudijo pa tudi različne programe dnevne in večerne animacije. na voljo so prostori za žar. Kamp je v celoti pokrit z brezžičnim omrežjem za internet.

Mobilne hiške v kampu Galeb

V kampu je umeščenih 174 mobilnih hišic, na voljo je 5 različnih modelov. Mobilne hišice Standard nudijo 2 spalni sobi in so primerne za 4-6 oseb. Mobilne hišice s 3 spalnicami so primerne za 6-8 oseb, nekatere nudijo tudi masažno kad na terasi in pogled na morje. Modeli Bungalow pa vključujejo hišice za 2-3 osebe, hišice za 4 osebe ter večje hišice za 5-6 oseb. Vse hišice nudijo klimatsko napravo, LCD televizijo, teraso ter opremljeno kuhinjo. V hišicah so dovoljeni tudi hišni ljubljenčki.

Kamp nudi manjšo trgovino, prodajo sadja in zelenjave, restavracijo ter kavarno. V neposredni bližini se nahajata tudi ambulanta in večji nakupovalni center.

Šport: umetna plezalna stena, wellnes (zunanji in notranji bazeni, savne, masaže, fitness…), odbojka, mali nogomet, košarka, mini golf, namizni tenis …

Omiš nudi sprehajalne poti, lahko se vzpnete na trdnjavi Mirabela in Fortica, se preizkusite v raftingu na reki Cetini, v 1km oddaljenem živahnem središču mesta pa se najde zabave za vsak okus.