Kamp Dole

Kamp Dole se nahaja ob jadranski magistrali pod goro Biokovo v manjši turistični vasici Blato.

Kamp Dole

10ha velik kamp se razteza na ravnici pod goro Biokovo na makarski rivieri. Mestece Drvenik z trajektno povezavo za otok Hvar je oddaljeno 5km, mesto Makarska pa leži 25km severozahodno.

Kamp Dole nudi 700 parcel za kampiranje (manjši del jih nudi priklop na eletrično omrežje), prostor za šotorenje in najem mobilnih hišic ter kamp prikolic. Skupno lahko gosti do 2100 ljudi. V kampu se nahaja 5 starejših a urejenih sanitarnih prostorov – nudijo tudi sanitarije za invalide in oskrbovalno postajo za avtodome.

700m dolga peščeno – prodnata plaža je ena najlepših na tem delu Dalmacije, zato ni nič nenavadnega, da je kamp Dole zelo priljubljen pri domačih in tujih gostih. Ob plaži lahko igrate odbojko na mivki, si izspodite čolne in pedaline, na voljo je tudi napihljiv vodni park.

Mobilne hišice v kampu Dole

Kamp nudi 20 lastnih mobilnih hišic velikosti 32m2 za 4-6 oseb ter 82 mobilnih hišic tujih agencij –  na voljo so trije tipi hišic: 24m2, 30m2 in 32m2, večina jih je postavljenih v bližini morja in plaže, tako da nudijo lep razgled. Bivanje psov je dovoljeno v privatnih hišicah kampa Dole.

Ostale storitve kampa: manjša trgovina, dve kavarnici / slaščičarni, restavracija, pekarna, prodaja sadja in zelenjave.

Šport: tenis, odbojka, balinanje, izpsoja koles, potapljaški center v bližini kampa …

Okolica nudi lepe kolesarske poti, pohodne poti po gori Biokovo, lahko se z ladjo zapeljete do Hvara, Brača ali do Makarske …