Kamp Dalmacija

Kamp Dalmacija je priljubljen družinski kamp v središču turističnega naselja Privlaka, 20km severno od Zadra.

Opis Kampa Dalmacija

Kamp Dalmacija je 4ha velik kamp, kateri se večidel nahaja pod borovim gozdičem. Lociran je le 800m od središča naselja Privlaka, nudi pa 350 urejenih parcel (z priklopom na električno omrežje) ter možnost najema mobilnih hišic.

Kamp je ekološko naravnan, zato je uporaba ogrevane vode na žetone (5 kun/ 5min ), hladna voda je brezplačna. Nudijo vam dva sanitarna prostora, prilagojena tudi za gibalno ovirane osebe. Na voljo je pralnica / sušilnica za periilo, korita za pomivanje posode, tuši za pse ter oskrbovalna postaja za avtodome.

300m dolga plaža v kampu je peščena, globina morja pa se počasi spušča, zato je primerna za družine z manjšimi otroci. V sezoni si lahko izposodite plastična plovila.

V kampu obratujeta manjša trgovina in bar na plaži, ob vhodu v kamp pa se nahajata večja picerija in pivnica. Le kratek sprehod je do večjega supermarketa, ribarnice, prodaje sadja in zelenjave …

Na celotnem območju kampa deluje brezplačen brezžični internet, v kampu se nahaja tudi nekaj piknik prostorov z možnostjo uporabe žara. Na plaži je igrišče za odbojko na mivki, igrate lahko tudi namizni tenis. Za otroke so uredili manjše igrišče z igrali, izposojajo tudi kolesa.

Mobilne hišice v kampu Dalmacija

V kampu Dalmacija se nahaja 35 mobilnih hišic, izbirate lahko med velikostjo 24m2 (4 osebe) in 32m2 (5 oseb). Vse hišice nudijo klimatsko napravo, pokrito teraso, v njih lahko bivajo tudi kužki.

Hišice nudijo delni pogled na morje, satelitsko televizijo, aparat za kavo ter vrtno pohitvo na terasi.

S kolesi lahko raziščete zanimive kraje v okolici: Nin, Zaton, Petrčane, otok Vir …