Kamp Bunculuka

Kamp Bunculuka se nahaja na skrajnem levem delu baškega zaliva, le slab kilometer oddaljen od središča mesteca Baška na otoku Krku.

Več o kampu Bunculuka

Naturistični kamp Bunculuka je terasasto urejen kamp na površini 5ha in lahko sprejme do 1000 gostov. Poraščen je večinoma z nizkim mediteranskim rastjem, borov gozd raste bolj ob robovih kampa. Skupno nudi 400 parcel za kampiranje, dobra polovica jih je opremljenih z priklopom na elektriko. V kampu se nahajajo trije urejeni sanitarni prostori, kjer najdete tuše za pse, sanitarije prilagojene invalidom in otrokom, izpustno postajo za avtodome ter pralnico /sušilnico za perilo.

V kampu lahko najamete hladilnike, urejeni so tudi prostori za žar.

Kamp nudi 300m dolgo prodnato plažo, ob kateri je tudi igrišče za otroke. Izposodite si lahko kajake in kanuje. Del plaže je namenjen lastnikom psov. Do znamenite baške “Vele” plaže je le nekaj minut sprehoda.

V kampu deluje restavracija ob morju, trgovina, prodaja sadja in zelenjave ter trafika.

Šport: tenis, plezalna stena, mini golf, košarka, namizni tenis, izposoja koles, odbojka …

MOBILNE HIŠICE V KAMPU BUNCULUKA

V kampu Bunculuka lahko najamete 33 mobilnih hišic, katere so postavljene na manjših terasah in zato nudijo pogled na morje. Na voljo so manjše hišice velikosti 17m2 za 2 osebi ter večje družinske hišice velikosti 24m2, primerne za 4-5 oseb. Vse hišice so opremljene s satelitsko televizijo, klimo, svežimi brisačami ter posteljnino, veliko teraso … Psi lahko ob doplačilu bivajo v vseh hišicah.

Gostje kampa Bunculuka lahko v hotelu Corinthia v središču Baške uporabljajo wellnes storitve ter notranji in zunanji bazen. Z ladjo se lahko zapeljete do mest na otoku Krku ali pa do sosednjih otokov. V okolici je kar nekaj zanimivih peš poti po hribih.