Kamp Brioni

Urejen kamp z daljšo tradicijo je eden redkih v Istri, kateri je odprt skozi celo leto, v zimskih mesecih sicer le kot postajališče za avtodome. Skupaj z namestitvami v hostlih lahko sprejme do 1200 oseb.

1.5km dolga plaža je večidel prodnata, del plaže pa je tudi skalnat in betoniran. Opremljena je s tuši, ob plaži pa se najde dovolj sence borovih dreves. Iz plaže lahko občudujete lep razgled na brionsko otočje.

Svojo ponudbo so v zadnjih letih nadgradili s postavitvijo 220 mobilnih hišic. Na izbiro so lastni modeli hišic: Standard velikosti 24m2, Comfort 30m2, Superior 32m2 ter Prestige 33m2. Nekaj mobilnih hišic pa je tudi od agencije Happy Camp.

V kampu lahko najamete čolne ter druga plovila (pedaline, kanuje…), na voljo je tudi večji športni park z igrišči za mali nogomet, košarko in odbojko. Ob plaži se nahaja lokal z pijačami in prigrizki, sicer pa kamp nudi tudi restavracijo, trgovino ter prodajo sadja in zelenjave.

V kampu se nahajajo prostori s skupnimi žari, možno je tudi dostopati do brezžičnega interneta. Iz Pule in Fažane dnevno vozijo ladjice na Brione ter do ostalih mest v Istri.