Kamp Brioni

Kamp Brioni se nahaja 6km izven središča mesta Pula, v predelu Puntižela. V drugi polovici avgusta je na voljo prostorna mobilna hišica s 3 spalnimi sobami (6 oseb) po ugodni ceni:

Termin najema 17.08 – 24.08 (sobota – sobota):

753€ za 7 nočitev - preverite ponudbo tukaj

5 prostih hišic v septembru: 15.09. – 22.09. (nedelja – nedelja)

7 dni bivanja za 343€ - kliknite tukaj

V septembrskem terminu je prostih tudi 5 hišic z dvema spalnicama (4 osebe) za 301€ / 7 dni bivanja!

*Potrebno je doplačilo 100€ varščine, katera se vrne po pregledu hišice pred odhodom. Posteljnina in brisače so vključene v ceno najema.

Več o kampu Brioni:

Urejen kamp z daljšo tradicijo je eden redkih v Istri, kateri je odprt skozi celo leto, v zimskih mesecih sicer le kot postajališče za avtodome. Skupaj z namestitvami v hostlih lahko sprejme do 1200 oseb.

1.5km dolga plaža je večidel prodnata, del plaže pa je tudi skalnat in betoniran. Opremljena je s tuši, ob plaži pa se najde dovolj sence borovih dreves. Iz plaže lahko občudujete lep razgled na brionsko otočje.

Svojo ponudbo so v zadnjih letih nadgradili s postavitvijo 141 mobilnih hišic. Na izbiro sta dva modela, Standard velikosti 24m2 ter Superior velikosti 32m2.

V kampu lahko najamete čolne ter druga plovila (pedaline, kanuje…), na voljo je tudi večji športni park z igrišči za mali nogomet, košarko in odbojko. Ob plaži se nahaja lokal z pijačami in prigrizki, sicer pa kamp nudi tudi restavracijo, trgovino ter prodajo sadja in zelenjave.

V kampu se nahajajo prostori s skupnimi žari, možno je tudi dostopati do brezžičnega interneta. Iz Pule in Fažane dnevno vozijo ladjice na Brione ter do ostalih mest v Istri.