Kamp Biograd

Mini kamp Biograd se nahaja v turističnem predelu istoimenskega mesta in je od središča kraja oddaljen le 500m.

Opis kampa:

Kamp Biograd se nahaja v predelu več manjših kampov (Mia, Diana&Josip) ter v bližini znanega kampa Park Soline. 7000m2 velik kamp je pretežno poraščen z borovim gozdom, razen na delu kjer so zaradi varnosti posekali nekaj starejših dreves. V njem lahko naenkrat biva ok. 126 ljudi.

Kamp nudi 40 manjših parcel za kampiranje (15 z priključkom na elektriko in vodo) ter možnost najema mobilnih hišic. Uredili so tri sanitarne prostore ter oskrbovalno postajo za avtodome.

Najbližja prodnata plaža je oddaljena le 5 minut hoje, v bližini je tudi kompleks teniških igrišč.

V kampu Biograd se nahaja otroško igrišče, prostor za žar, na recepciji pa tudi računalniški kotiček. Sicer lahko na območju kampa dostopate do brezžičnega interneta. Trgovino, restavracije in različne športne objekte najdete oddaljene največ 500m od kampa.

V kampu in mobilnih hišicah je dovoljeno bivanje psov (možno doplačilo).

Mobilne hišice v kampu Biograd: v kamp so umestili 13 mobilnih hišic, na voljo pa sta dva modela – Standard velikosti 24m2 za 4-5 oseb ter Deluxe velikosti 32m2 za 5-6 oseb. Vse hišice se nahajajo pod senco borovcev in nudijo klimatsko napravo, satelitsko televizijo, prav tako pa brez doplačila prejmete brisače in posteljnino.

Na recepciji kampa si lahko izposodite kolesa (raziskovanje mesta ter bližnjega Vranskega jezera), pomagajo pa vam tudi pri organizaciji dnevnih izletov do NP Kornarti in Krka. 10 minut vožnje od kampa je oddaljen zanimiv pustolovski “Fun” Park Biograd.