Kamp Bijela Uvala

Kamp Bijela Uvala spada med najboljše kampe v hrvaški Istri, nahaja pa se v predelu Zelena Laguna, približno 5km južneje od središča Poreča.

Kamp Bijela Uvala je pretežno poraščen kamp in se razteza na površini 45ha. Skupno lahko v njem biva nekaj več kot 6400 ljudi. Nudijo vam 1.550 kamp parcel, od tega jih slabi dve tretjini omogočata priklop na električno in vodovodno omrežje ter možnost izpusta v kanalizacijsko omrežje. Prav tako lahko v kampu najamete kamp prikolice, šotore in mobilne hišice.

V kampu se nahaja kar 11 sanitarnih objektov, prilagojenih za otroke in gibalno ovirane osebe. Na voljo so tudi pralnica in sušilnica perila, tuši za pse, družinska kopalnica, previjalnica ter oskrbovalna postaja za avtodome.

Kar 2km plaže je večinoma skalnate in betonirane, vmes pa je nekaj prodnatih zalivov. Urejeni so prostori za sončenje. Med sezono je za otroke urejen tudi napihljiv vodni park. Zgradili so nov zunanji bazen, tako da so v ponudbi štirje (za otroke in odrasle)

Kamp Bijela Uvala nudi kar 11 različnih gostinskih objektov, večjo in manjšo trgovino, ribarnico, več prodajaln sadja in zelenjave ter kioske s časopisi in revijami. V kampu se nahaja več piknik prostororov z žari, otroška igrišča, dobro je tudi pokrit s signalom za brezžični internet.

Šport: fitnes, tenis, košarka, mini golf, izposoja koles, odbojka, mali nogomet, plezalna stena, vodene vadbe, najem različnih plovil …

Mobilne hišice v kampu Bijela Uvala

V kampu se nahaja kar 490 mobilnih hišic, večino jih lahko najamete preko zunanjih partnerjev. Na voljo so hišice velikosti 24m2 in 32m2 (primerne za 4-6 oseb). Vse hišice so klimatizirane (nekatere ob doplačilu), v določenih je dovoljeno tudi bivanje psov.

V bližini kampa se nahaja vodni park Aquacolors, do središča Poreča pa vozi tudi turistični vlakec.