Kamp Bi Village

Kamp Bi Village se nahaja le nekaj kilometrov iz kraja Fažana v Istri. Njegova lokacija omogoča lep razgled na nacionalni park Brioni.

Povsem ravninski in delno poraščen kamp Bi Village se nahaja 3.5km južneje od središča Fažane. Nudi 1100 popolnoma opremljenih parcel za kampiranje ter možnost najema klasičnih in glamping šotorov, apartmajev ter mobilnih hišic. Skupno lahko v 50ha velikem kampu biva do 4150 gostov.

Kamp je opremljen z 5 sanitarnimi prostori. V njih boste našli družinske kopalnice, prilagojene tuše za otroke in gibalno ovirane osebe, tuše za pse, oskrbovalno postajo za avtodome, ne manjka pa tudi pralnica in sušilnica perila.

1km dolga prodnata plaža nudi številne aktivnosti, opremljena je tudi z priročnimi tuši. Del plaže je namenjen lastnikom psov. Igrate lahko odbojko na mivki, za otroke je urejen napihljiv vodni park. Pozanimate se lahko o tečajih jadranja na deski ter potapljanja. V kampu se nahaja tudi večji kompleks zunanjih bazenov.

Mobilne hišice: Kamp Bi Village slovi po bogati ponudbi mobilnih hišic. Skupno jih je v kampu postavljenih 419, izbirate pa lahko med lastnimi in agencijskimi hišicami velikosti 24m2 in 34m2. V nekaterih modelih hišic je dovoljeno tudi bivanje psov.

Poleg trgovine, treh restavracij, picerije in dveh kavarn / slaščičar nudi kamp Bi Village tudi svojo ambulanto, frizerski salon, skupni družabni prostor, dnevne in večerne animacijske programe ter diskoteko.

Šport: nogomet, košarka, plezalna stena, izposoja plovil in koles, tenis …

Iz Fažane dnevno vozijo ladje na otočje Brioni ter po večjih mestih zahodne Istre. Zapeljete se lahko do zgodovinskega mesta Pula ali pa s kolesom raziskujete lepo okolico Fažane.