Kamp Belvedere

Kamp Belvedere se nahaja v kraju Seget Vranjica, 6km zahodno od zgodovinskega mesteca Trogir.

Kamp Belvedere je srednje velik, deloma pogozden kamp, kateri se nahaja na manjši vzpetini ob vasici Seget Vranjica. Večina 380 parcel je terasasto razporejenih, zato nudijo lep razgled na morje. Vse parcele nudijo priklop na električno in vodovodno omrežje. V kampu se nahajajo 4 prenovljeni sanitarni prostori. Prilagojeni so za otroke kot tudi za gibalno ovirane osebe. Nudijo še pralnico in sušilnico perila ter oskrbno postajo za avtodome.

Kamp Belvedere poleg kampiranja nudi tudi možnost najema apartmajev za 4 oz. 6 oseb, mobilnih hišic in klasičnih ter glamping šotorov.

500m dolga  plaža je urejena, deloma skalnata, deloma prodnata. Del plaže je namenjen gostom s kužki. Ob plaži se nahaja 300m2 velik bazen s sladko vodo.

Gostinska ponudba obsega restavracijo, picerijo in bar na plaži, v kampu pa se nahajata tudi supermarket in kiosk.

Mobilne hišice v kampu Belvedere

Kamp nudi kar 150 mobilnih hišic različnih modelov. Večina se jih nahaja v zgornjem delu kampa, kjer so tudi pretežno agencijske hišice. Izbirate lahko med modeli velikosti 24m2 in 32m2 (slednje so na voljo z 2 ali 3 spalnimi sobami) Najnovejše modele mobilnih hišic Adria pa so postavili tik ob morje. Velike so 34m2, popolnoma opremljene in sprejmejo do 6 oseb.

Igrišča za športne aktivnosti, kot so tenis, košarka, nogomet in odbojka se nahajajo v sklopu kampa, kjer lahko najdete tudi poligon za mini golf, uporabljate pa lahko spustno rampo ter priveze / boje za čolne.

Na recepciji ter pri trgovini in restavraciji je možno dostopati do brezžičnega interneta.