Prvomajske počitnice – mobilne hiške

Vas zanima najem mobilne hišice čez prvomajske počitnice? 27.4., 1.5. in 2. 5. so praznik in tako dela prosti dnevi. Spodaj najdete pregled kampov na Hrvaškem, kjer jih lahko najamete.

Prvomajski prazniki – počitnice

Preverite ponudbe za najem mobilne hiške v kampih na Hrvaškem:

  • prvomajski prazniki – priporočen termin 27. april – 2. maj 2022
  • kliknite na izbrano regijo in preverite podrobnosti ter ceno
  • hišice brezplačno rezervirate preko spleta, možna brezplačna odpoved pri večini hišk
  • po želji lahko kakšen dan dodate ali odvzamete

Istra

Preko spodnjih dveh povezav najdete ponudbe za najem mobilne hiške v kampih in turističnih naseljih v Istri razporejene po ceni od najnižje cene naprej. Tako lahko preverite proste hiške v tem terminu ali si datume prilagodite.

Termin 27.4. – 2.5.: Najnižje cene v Istri–  Akcije s kuponom

Priporočamo za prvomajske počitnice

Med veliko izbiro mobilnih hišk v Istri smo izpostavili spodnje tri kampe. Preverite, če so vam hiške v njih všeč in jih rezervirajte, če so še proste.

Kamp ValkanelaPine Sea BanjoleMaravea luksuzne hišice

Kvarner

Spodaj si lahko ogledate mobilne hiške na Krku, Lošinju, Rabu in celinskem delu Kvarnerja. Preverite ugodne ponudbe preko spodnjih povezav.

Termin 27.4. – 2.5.: Najnižje cene na KvarnerjuAkcije s kuponom

Priporočamo za 1. maj

Tri mobilne hiške, ki jih priporočamo na Kvarnerju najdete spodaj. Preverite bolj podrobne informacije o njih, cene in če so termini še prosti.

Kamp Medveja - ugodnoSalumbria hiške SelceKamp Omišlj Krk - luksuzne

Dalmacija

V Dalmaciji najdete veliko ponudbo hišk v manjših in večjih kampih. Kliknite na spodni dve povezavi in si oglejte ponudbo po najnižji ceni.

Termin 27.4. – 2.5.: Najnižje cene v DalmacijiAkcije s kuponom

Priporočamo za prvomajske praznike v Dalmaciji

Glede na veliko število hišic v Dalmaciji smo težko naredili seznam treh hišic za priporočilo. Mogoče ga bo potrebno nekoliko razširiti. Do takrat si oglejte, če vam odgovarja katera izmed spodnjih hišk in jo rezervirajte preko spodnje povezave.

Kamp Oaza Mira DrageKamp Ljutič BiogradFalkensteiner Premium Zadar

Posebne akcije in znižane cene najprej pošljemo vsem, ki so prijavljeni na EMAIL AKCIJE. V kolikor še niste prijavljeni in vas zanimajo znižane ponudbe in druge informacije za najem mobilnih hišic, se prijavite preko spodnjega obrazca.

Ostale SUPER ponudbe za 1. maj 2022

Oglejte si tudi zavihek NAJNIŽJE CENE  za ostali del sezone. Spremljate nas lahko tudi preko Facebook strani.

Prvomajske počitnice

prvomajske počitnice

Zgoraj najdete nekaj od ponudbe za najem mobilne hiške čez prvomajske praznike oz. počitnice, ki potekajo v tistem času. Ponudbe lahko preverite tako, da kliknete na željeno destinacijo in si ogledate proste mobilne hišice, ki so še na voljo.

Mobilne hiške lahko za prvomajske praznike tudi brezplačno rezervirate preko spleta. V večini primerov je na voljo tudi brezplačna odpoved rezervacije do določenega števila dni pred predvidenim prihodom. Preverite pri vsaki mobilni hiški posebej, saj se lahko datumi razlikujejo.

V primeru, da odpravite rezervacijo mobilne hiške za prvomajske praznike in jo pravočasno prekličete (ker ste našli drugo ponudbo ali ste si premislili), ne boste imeli z rezervacijo nobenih stroškov.

Tudi v primeru, da je bilo plačilo že opravljeno preko kreditne kartice in ste rezervacijo pravočasno preklicali, boste plačilo prejeli vrnjeno na kartico.

Ne pozabite se prijavit na naše akcije in posebne ponudbe! Vpišite svoj email!