Za 1.maj ugodne počitnice v kampu s 5 zvezdicami – Falkensteiner Premium Zadar

Za vas smo poiskali ugodno ponudbo za mobilne hišice v luksuznem kampu Falkensteiner Premium Zadar. Gre za mobilne hišice Comfort velikosti 30m2 (2 odrasla in 2 otroka). Ponudbe:

1.) Podaljšan konec tedna: 29.04. – 03.05. (sreda – nedelja)

328€ za 4 nočitve - preverite tukaj

2.) Teden dni prvomajskih počitnic: 26.04. – 03.05. (nedelja – nedelja)

7 dni bivanja za 500€ - kliknite tukaj

Mobilna hišica je opremljena z klimatsko napravo, mikrovalovno pečico, aparatom za kavo, satelitsko televizijo ter pomivalnim strojem. V njej je prostora za max. 4 osebe (2 odrasla na zakonski postelji ter 2 otroka na pomožnem ležišču – raztegljiv kavč). V hišicah je dovoljeno bivanje psov (doplačilo). Brisače in posteljnino lahko prejmete v kampu (z doplačilom) ali prinesete svoje s seboj. Pred hišico je prijetna pokrita terasa z vrtnim pohištvom.

Plaža v kampu je prodnata, ob njej pa je nov kompleks zunanjih bazenov z tobogani (ogrevana voda omogoča plavanje tudi v predsezoni). Ob bazenih je tudi manjši wellnes center (masaže, savne, whirpooli …)

Kamp nudi dobro pokritost z wifi signalom za brezžični internet. Urejeno je igrišče za otroke, notranja igralnica, sprostite se lahko ob igri tenisa, odbojke in malega nogometa. Kamp nudi še trgovino, restavracijo ter manjši lokal ob bazenih / plaži.

Od predela Borik (kjer se nahaja kamp) do zgodovinskega središča mesta je približno 3km (40min sprehoda ali 5min vožnje). V pristanišču si lahko uredite izlet na Kornate, slapove Krke ali do otoka Ugljan.