≡ Meni

Ugoden najem novih mobilnih hišic Adria More v kampu Lopari konec maja

Predstavljamo vam ponudbo najema novih mobilnih hišic Adria More v kampu Lopari pri Nerezinah na otoku Lošinju. Prostorna hišica za 4 osebe je konec meseca maja na voljo po ugodni ceni:

Termin najema hišice: 25.05. – 01.06. (sobota – sobota)

Še 2 prosti hišici za 432€- preverite tukaj

Ne spreglejte še ugodnih ponudb v mesecu juniju in juliju

499€ za teden dni v juniju - kliknite tukaj Teden dni bivanja za 798€ v juliju - ponudbo najdete tukaj

Mobilne hišice velikosti 30m2 so moderno zasnovane in locirane na super lokaciji v bližini plaže. Nudijo dve spalni sobi s skupno štirimi ležišči, prostorno dnevno sobo s kuhinjo ter kopalnico. Na prostem je udobna lesena terasa z vrtnim pohištvom. Hišice so klimatizirane, na voljo je tudi satelitska televizija. S seboj lahko pripeljete tudi hišnega ljubljenčka.

800m dloga plaža je večidel prodnata, urejenih je nekja peščenih zalivov. Ob kampu je tudi manjša plaža namenjena lastnikom psov. Zaradi ugodnih vetrov se lahko prepustite užitkom deskanja na vodi ali pa pridobite / osvežite znanje v šoli deskanja. Lahko si tudi izposodite čolne ali plastična plovila.

V kampu se nahaja restavracija (kjer lahko tudi dostopate do brezžičnega interneta) in trgovina. Urejena so igrišča za košarko in mali nogomet, lahko si tudi izposodite kolesa.

V središču Nerezin deluje več lokalov z sladicami in sladoledov, lahko se z ladijo zapeljete do Malega ali Velega Lošinja. V bližini kampa se nahaja več peš poti na hrib Osoršćica.

Ugoden najem novih mobilnih hišic Adria More v kampu Lopari konec maja
5 (100%) 1 vote[s]