Ugoden najem mobilnih hišic Victoria v kampu Orsera v avgustu

Za vas smo preverili nekaj terminov za najem mobilne hišice Victoria v kampu Orsera (Vrsar). Mobilne hišice velikosti 24m2 za 4-6 oseb so proste v naslednjih terminih:

4 proste hišice: 10.08. – 17.08. (sobota – sobota)

7 dni bivanja za 873€ - preverite ponudbo tukaj

3 proste mobilne hišice: 17.08. – 24.08. (sobota – sobota)

1.048€ za 7 nočitev - več o ponudbi tukaj

Le še 2 prosti hišici: 24.08. – 31.08. (sobota – sobota)

Teden dni počitnic za 698€ - kliknite tukaj

*v ceno najema je vključeno končno čiščenje hišice v višini 40€. Posteljnino in brisače lahko prinesete s seboj ali jih ob doplačilu prejmete v kampu

Mobilne hišice Victoria se nahajajo v mirnem predelu kampa, na nekoliko dvignjeni lokaciji. Od morja so oddaljene približno 5 minut hoda. Hišice nudijo klimatsko napravo, mikrovalovno pečico ter grelnik vode. V njih lahko bivajo 4 osebe + dva otroka na pomožnem ležišču.

Pred hišico je manjša lesena terasa z vrtnim pohištvom.

800m dolga plaža je deloma betonirana, deloma skalnata. Najamete lahko čolne in pedaline ter se preizkusite v potapljanju. Otroci bodo veseli manjšega bazena.

Kamp Orsera nudi restavracijo s pogledom na morje ter manjšo trgovino. Igrate lahko odbojko ali si izposodite kolesa. Teniška igrišča so oddaljena 800m.

Do središča mesta je slab kilometer hoje. Lahko si ogledate stare palače, si privoščite odličen sladoled ali se z ladjo zapeljete do sosednjih mest, Brionov ali do Limskega kanala.

mobilne hiške v kampu Orsera pri Vrsarju