≡ Meni

Ugoden najem mobilne hišice Hama v kampu Planik pri Ražancu (junij -julij)

Današnja ponudba obsega najem udobne mobilne hišice Hama, velikosti 27m2, katera lahko sprejme 4-5 gostov. V začetku meseca julija je na voljo po ugodni ceni:

Termin najema 29.06. – 06.07. (sobota – sobota)

405€ za 7 dni bivanja - kliknite tukaj

* v zgornjem terminu so na voljo tudi večje mobilne hišice za 6-7 oseb. Ob prihodu doplačate 100€ varčine, katera se vrne po ogledu hišice pred odhodom

Kamp Planik se nahaja na mirni lokaciji v kraju Ražanac, ob glavni magistrali med Posedarjem (AC) in otokom Pagom.  Kamp se nahaja znotraj manjšega borovega gozdička, zato je večina parcel in mobilnih hišic v prijetni senci.

Mobilna hišica Hama nudi dve spalni sobi s skupno 4 ležišči, dnevni prostor z dodatnim ležiščem, kuhinjo ter kopalnico. Pred hišico je lesena pokrita terasa z vrtnim pohištvom. Uporaljate lahko klimatsko napravo, na voljo so še televizija z DVD predvajalnikom, knjige v različnih jezikih, mikrovalovna pečica…

V kampu se nahajajo urejeni žar prostori ter otroška igrala.

Glavna prodnata plaža je oddaljena 700m. Primerna je za družine z otroci saj globina morja narašča počasi. V bližini kraja lahko najdete številne samotne skalnato-prodnate plaže.

V središču kraja boste našli trgovino, gostinske lokale, prodajo sadja in zelenjave ter ribarnico.

Okolica je več kot primerna zaa različne kolesarske izlete. Zapeljete se lahko do zgodovinskega mesta Nin,  do turističnih krajev Privlaka in Zaton ali celo do 20min oddaljenega Zadra. V bližini je tudi most, kateri povezuje celino in otok Pag.

Ugoden najem mobilne hišice Hama v kampu Planik pri Ražancu (junij -julij)
5 (100%) 1 glasov