≡ Meni

Mobilne hišice Mediteran v kampu Selce – 5 dni za 253€ čez prvomajske praznike

Prvi maj počasi trka na vrata – zato ne spreglejte današnje imenitne ponudbe. Na voljo je še 5 mobilnih hišic Mediteran za 4 osebe po ugodni ceni najema:

Termin najema hišice: 28.04. – 02.05. (nedelja – četrtek)

253€ za 4 nočitve - več o ponudbi tukaj

Mobilne hišice s 3 spalnicami konec meseca junija: 24.06. – 30.06. (ponedeljek – nedelja)

Kar 27% popusta za 6 nočitev - preverite tukaj

*potrebno je doplačilo 35€ za končno čiščenje hišice

Prostorne mobilne hišice se nahajajo na mirni lokaciji, nekaj 100m od obale in plaž. V hišicah sta 2 oz. 3 spalne sobe, 2 kopalnici ter dnevni prostor z kuhinjo. Na prostem je udobna pokrita terasa z vrtnim pohištvom. Kuhinja nudi mikrovalovno pečico, aparat za kavo ter druge pripomočke. Ob prijavi prejmete posteljnino in brisače brez doplačila.

Plaža v kampu je večidel betonirana, del pa je skalnat. V bližini je tudi manjši prodnat zaliv, primeren za manjše otroke. Novost v letošnji sezoni so novi zunanji bazeni z toboganom in ogrevano vodo.

Kamp sicer nudi tudi prijetno restavracijo, bar (od. 31. maja dalje), pekarno in trafiko. Do trgovine je 100. Na recepciji si lahko izposodite kolesa, moćno je igrati mini golf, v sosednjem kampu pa tudi tenis. Pozanimate se lahko o izposoji potapljaške opreme ali tečajih za začetnike. Na območju kampa lahko brezplačno dostopate do wifi povezave z internetom.

Ob obali se lahko sprehodite do središča Selc ali celo do Crikvenice, kjer boste našli kakšno ladjico ali taksi čoln do otoka Krk (Šilo)

Mobilne hišice Mediteran v kampu Selce – 5 dni za 253€ čez prvomajske praznike
5 (100%) 2 vote[s]

Novejše:

Starejše: