≡ Meni

Mobilna hišica Victoria v kampu Lanterna pri Poreču zdaj 360€ za 6 nočitev

V začetku meseca junija vam v priljubljenem kampu Lanterna pri Poreču nudijo najem mobilne hišice Victoria za 4-5 oseb po ugodni ceni:

Termin najema 02.06. – 08.06. (nedelja – sobota)

Samo 360€ za 6 nočitev - kliknite tukaj

Še 5 mobilnih hišic pa je prostih v začetku julija: 29.06. – 06.07. (sobota – sobota)

7 nočitev za 1.155€ - več o ponudbi tukaj

Mobilne hišice se nahajajo na mirni in senčni lokaciji v bližini bazenov. Hišice so opremljene z klimatsko napravo, kuhinjskimi pripomočki ter leseno zunanjo teraso. Posteljnino in brisače lahko prinesete sami s seboj ali pa jih prejmete v kampu ob doplačilu.

Po vsem kampu lahko dostopate do brezžiučnega interneta.

Kamp nudi različne plaže – pretežno naravna skalnata plaža, glavni zaliv pa je peščen. Na voljo je kompleks zunanjih bazenov z tobogani in igrali. Dnevno so na voljo različne animacije tako za otroke kot za odrasle.

Športni navdušenci boste veseli igrišč za košarko, odbojko, malega nogometa, teniških igrišč, miz za namizni tenis, mini golfa ter izposoje plovil in koles. Lahko se preizkusite na plezalni steni, se pozanimate o najemu potapljaške opreme, v bližini kampa pa deluje tudi konjeniški center.

Kamp nudi več trgovin, ambulanto, različne restavracije in kavarne.

Z avtomobilom ali kolesom se lahko zapeljete do Novigrada ali Poreča, nedaleč od kampa pa je tudi vodni park Istralandia.

Mobilna hišica Victoria v kampu Lanterna pri Poreču zdaj 360€ za 6 nočitev
5 (100%) 1 vote[s]