≡ Meni

Krajši prvomajski oddih v mobilnih hišicah čudovitega kampa Kozarica – Pakoštane

Danes vam predstavljamo ponudbo najema mobilnih hišic v kampu Kozarica v središču Pakoštan. V prvomajskem terminu je na voljo še 5 prostornih hišic:

Torek 30.04. – Sobota 04.05.

212€ za 4 nočitve - kliknite tukaj

Poletni oddih v začetku julija: sobota 06.07. – sobota 13.07.

Le še 2 prosti hišici za 945€ - preverite tukaj

Kamp Kozarica je največji kamp v mestecu Pakoštane. Večina kampa se nahaja v senci prijetnega borovega gozda. V kampu lahko najamete bungalove z apartmaji ali mobilne hišice.

Prostorne mobilne hišice velikosti 32m2 so primerne za bivanje 4 oseb, s seboj pa lahko pripeljete tudi vašega hišnega ljubljenčka (doplačilo). Hišice so klimatizirane, nudijo 2 kopalnici, urejen dnevni prostor z kuhinjo ter dve spalni sobi. Vsaka hišica je opremljena s satelitsko televizijo. Na prostem je pokrita lesena terasa. Posteljnina je vključena v ceno najema, s seboj pa je potrebno prinesti brisače in kakšno kuhinjsko krpo.

Plaža je zelo raznolika, del je prodnat, del skalnat, urejeni pa so tudi betonirani predeli za sončenje. Izposodite si lahko različna plovila ali se pozanimate o tečaju potapljanja.

Kamp Kozarica nudi lastno trgovino in restavracijo ter kavarno. Na recepciji je urejen internetni kotiček, dostop do brezžičnega interneta pa je možen ob dnevnem doplačilu.

Šport: mali nogomet, košarka, odbojka na mivki, izposoja koles, tenis(10 min od kampa), namizni tenis …

V bližnjem središču kraja si lahko privoščite večerjo z morskimi specialitetami ali odlične sladolede, lokalni lastniki ladij pa nudijo dnevne izlete na Kornate. Zapeljete se lahko do Vranskega jezera ali zgodovinskih mest Zadar oz. Šibenik

Krajši prvomajski oddih v mobilnih hišicah čudovitega kampa Kozarica – Pakoštane
5 (100%) 3 vote[s]

Novejše:

Starejše: