≡ Meni

Kar 46% popusta za najem mobilne hišice ob morju v kampu Dole v začetku junija

Današnje ponudbe ne gre spregledati. Poiskali smo mobilne hišice v kampu Dole (pri kraju Živogošće), katere so locirane ob morju in plaži. V začetku meseca junija so na voljo kar 46% ugodneje:

Termin najema: 01.06. – 08.06. (sobota – sobota)

392€ za 7 dni bivanja - kliknite tukaj

* v junijskem terminu lahko najamete tudi druge modele hišic po ugodnih cenah

Še 1 hišica v juliju za 702€ - preverite tukaj

Mobilne hišice v kampu Dole so oblikovane moderno in sprejmejo do 4 oz. 6 oseb. V moderno zasnovanih hišicah boste našli veliko kuhinjske opreme, dve ali tri spalne sobe, večjo teraso z vrtnim pohištvom… Hišice so klimatizirane, ob prihodu tudi prejmete svežo posteljnino in brisače. V hišicaj je dovoljeno bivanje psov (doplačilo)

Kamp se ponaša z lepo prodnato plažo, kjer je tudi možnost različnih vodnih športov. Nedaleč od kampa deluje potapljaški center.

Kamp Dole nudi trgovino, prodajalno sadja in zelenjave in pekarno. Razvajate se lahko v prijetni restavraciji. V celetnem kampu deluje brezžični internet, kateri pa je plačljiv (dnevno doplačilo).

Sprostite se lahko ob igri tenisa ali igrate balinanje. Za otroke je urejeno manjše igrišče z igrali.

Iz manjšega pristanišča vozijo dnevno ladije do Makarske ali na otoke Brač, Hvar in Korčulo. V okolici je več peš poti na planino Biokovo, lahko pa jo raziskujete tudi s kolesi.