≡ Meni

22% popusta za mobilne hišice v kampu Medulin konec meseca junija

Predstavljamo vam ponudbo za najem mobilne hišice v kampu Arena Medulin, kateri se nahaja v bližini središča istoimenskega mesta v Istri. Ob koncu meseca junija je na voljo še nekaj hišic po ugodni ceni:

Termin najema: 22.06. – 29.06. (sobota – sobota) 

7 dni bivanja za 686€ - kliknite tukaj

V zgornjem terminu je na voljo še nekaj mobilnih hišic s pogledom na morje za 756€ (7 dni bivanja)!

Mobilne hišice so postavljene v borov gozdič in nudijo prijetno senco. Hišice velikosti 24m2 so opremljene z dvema spalnima sobama, kopalnico ter dnevnim prostorom z kuhinjo. Pred hišico je lesena terasa z platnenim baldahinom. Ob prihodu prejmete sveže brisače in posteljnino, hišica vključuje še satelitsko televizijo, brezplačno parkiranje in klimatsko napravo (z doplačilom). S seboj lahko pripeljete hišnega ljubljenčka (doplačilo).

V kampu lahko dostopate do brezžičnega interneta.

V kampu Arena Medulin se nahaja lepo urejena peščena plaža “Bijeca”, ostali del kampa pa nudi večinoma skalnate plaže z manjšim prodnatim predelom pri otočku Punta. Na plaži Bijeca je možno najeti pedaline in kanuje, se pozanimati o šoli jadranja na deski ali šoli potapljanja, otroci bodo veseli toboganov. Del plaže je namenjen tudi za goste z psmi.

V kampu se nahaja večji supermarket, restavracija in nekaj manjših lokalov (kavarne, bari…). Pri vhodu v kamp se nahaja manjši športni center z igrišči za košarko, mali nogomet, tenis in odbojko.

V mestu Medulin si lahko ogledate arheološko najdišče rimske naselbine ter se pozanimate o ladijskih izeltih do Pule in Brionov. Okolica je primerna za številne kolesarske izlete.

22% popusta za mobilne hišice v kampu Medulin konec meseca junija
5 (100%) 1 glasov